Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
bu kartlar sadece ve sadece sakatligindan dolayi öyle bir park yerine ihtiyac duyanlara verilmelidir!!!... sürücü belgesinin sinifiyla, arabayla, yakinlarla falan alakasi olmamalidir... ayrica, artik araclarimizi diledigimiz kishilere kullandirtabilioruz diye seviniorsunuz, di mi?... yanlish anlamadiysam sinirlar kalkti... peki ya yakinlariniza teslim edeceginiz engelli plakali araclar icin gecerli degil mi bu endishen?... öyle bir plakayla etrafta cirit atan saglikli yakinlarin, engelli otoparklarindan istifade etmiceklerinin garantisini kim vericek?... bence bu konuda park karti plakadan daha da iyi gecicektir o tür istismarlarin önüne... kartin sahibi kartini yakinina vermeyebilir, peki ya plakayi ne yapicak, arabayi yakinina vermeden önce sökücek mi plakayi?Herkes kızımın oğlumun eşimin dostumun diyip o kartları almayı başarırsa bizler ne yapcaz bunu düşünelim. Bu kartları kimlere verecekler acaba. Engelli aracı olanlaramı yoksa evimde engelli var diyen kişileremi. Bunun kontrol altına alınması lazım. Bakcaz ve görcez.
evet kalemjim, cok ish görünüyor gercektenRekuya not: hayatımın anlamını kaybettim üleyn diorsun ha buyur hanfendiİş çok
![]()
aracindan da, park kartindan da, plakandan da sen sorumlu olucaksin... yakinlarinin kötüye kullanmasina izin vermiceksin... bahsettigin sorunun aractan tamamen bagimsiz olan park kartiyla ne alakasi var?... öyle bir karti amaci dishinda kullanmak isteyen hisimlar, plakayi kullanamicaklar mi?...aslında durum daha vahim olacak nasılmı 3 üncü dereceye kadar hısmı olanlar engelli içinde olsun olmasın o aracı kullanacakmı kullancak bu sefer ne olcak engelli araçlarını sağlıklı kişiler kullanacak kullanınca ne olacak bizim park yerlerimize engelli olmayan vatandaş park edecek zaten şu an çekiyolar o park kağıdının sahtesini biile yapar camın önüne koyarlar bizim vatandaşımız benim plakamın amleminden memnunum elimle işaret ediyorum görmedikleri zaman bütün yerler benim oluyor plakamın amlemini gizleyince sağlıklı insanmı olmuş oluyorum