Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engel grup bilgisi işaretlenmemiş özürlü raporu soruna yol açar mı?

nu067

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
30
2010 yılında alınmış sürekli ibareli raporda engel grup bilgisi işaretlenmemiş sorun olurmu

Genel olarak engelli kimlik su indirimi işe giriş toplu taşıma kartı

Oran var sürekli kurul raporu sadece engel grup bilgisi girilmemiş

Raporun arka yüzünde bu alan boş bırakılmaz demiş ama sorun
nerde sıkıntı olabilir

Moderatör tarafında düzenlendi:
@nu067, ötv,den faydalanmak için yeni araç almak için rapor almak lazım açıklama kısmında sizin engelinize uygun ibare yazılması lazım mesela hareket ettirici aksamda tertibatlı araç kullanabilir gibi bir ibare yazılması lazım ha birde ortopedi,den oran da olmak zorunda ortopedi,de oran yoksa %90 oran alınması zorunlu

Anladım diğer işlemlerde kullanılırmı

Kardeşim raporun eski 2010 bir ekpss sınavına girsen atansan kurum senden yeni rapor ister engelli kimlik kartın varsa su telefon internet ulaşım gibi şeyler den yararlanabilirsin rapor sormazlar ama resimi bir yere başvuru yapacağın da iş için yeni rapor isterler

Olsun kardeşim isterler niye yeni çıkan yönetmeliğe uygun değil diye isterler

Sorun olmaz denilse bile gidip duzeltirmenizi tavsiye ederim

Raporun eski ne olursa olsun en ufak bir başvuruda sana yeni rapor çıkartmanı isteyecekler. Başıma geldi , 2011 raporum vari. E devlette görünmesi için yeniden çıkartmamı istediler. Korkarak gittim %44 den %58 e yükseldi.

Benim sorunum e devlette görünmemesi idi , il sağlığa gittim eski raporun sisteme eklenmesi gibi bir durum söz konusu değil dendi. 2024 Aralık'ta Yeni raporumu aldım.
Sana eski raporun var hakkin devam ediyor diyenlere çok inanma. O raporu öyle de böylede sana çıkarttıyorlar.
Evet kazanılmış hak var ama raporununu yenilemeni sana dayatıyorlar.
Çünkü elinde sonunda bir işin oluyor ve sana raporun eski sistemde görünmüyor yenileme yap diyor. Benim 2024 de aldığım raporda yenileme diye çıktı.

@nu067, varsayım yapmayalım
raporun alındıgı hastahede fazla zaman geçmeden gidildiği takdirde ilgili eksikli tamamlanır rapor yenilenir yada ilgili işaret konulduktan sonra uzerine ıslam damga vurulur
bunu bizler değil raporun alındıgı kurum ile görüişerek öğrenmeli

2011 deki raporum e devlete isletmediler yeniden çıkarttırdilar 2024 de.

Hastaneye gidip isletebilirsin yapabilirsen :)
Üzerinden çok geçmeden diyorsun adamın raporu 2010 yazmış.?

Başımdan aynı durum geçti diyorum adam gelmiş varsayım yapmayalım diyor ya.

İnşallah hastaneye gidip 2010 da alınmış rapora 2026 da işlem yaptırabilirsin.
Şahsen ben yaptiramadim, il sağlık cimer e dahi yazdım. Kabul etmediler.
Ama sen varsayımları dinleme arkadaşın dediğini yap :)

2010 mu :) ben yeni alınmış en fazla 1 hafta geçmiş buraya soracağına hastaneye gitseya diyordum

2010 da alınmış rapor eksik veri içeriyorsa tamamen hastahane insisiyatifinde amma yenilenme cevabı daha yuksek ihtimal

eğer depoda raporun kopyası bunursa belki süreç hızlanır ama belki :)

Üst Alt