Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En Son Kim Yazar 🖋🖋

Çok fena hemde

Yürüyen yağmur duası gibiyim yağmur hiç peşimi bırakmıyor

Hangi bölge sizin gelmeme gerek yok sen yaz Bi okur üflerim yağmur yağar bak bölgeyi doğru yaz yanlış yere boşun boşuna yağmasın şimdi

@poyraz., hocam temmuz ve Ağustos ayında çok fazla olmamak şartıyla İzmir'e de birkaç kere yağmur yağdırsana

Olur hocam sen de gün ve saat yaz neden olmasın

Ne oluyor ya, lahmacunlar havada uçuyor, yağmur için mi hepsi bunlar.. burada bol bol var 🌧️🌧️🌧️

İzmir bu yaz sıkar altında kalır hocam siz şimdiden can simidi alın

Geçici görevlendirme, bir dönem Erenköy ruh ve sinir hastalıkları Hastanesi'nde çalıştım, orada bir tane hekim vardı dahiliye uzmanı, her insanda olabileceği gibi akıl sağlığını yitirmişti.. çok üzücü bir durum çok üzülmüştüm.

Okb artı psikotik özellikli ağır depresif nöbet tanısı bu, şizofreni bulgularda var fakat tam olarak yeterli değil.. sadece şunu söylüyordu? Hayvanları kesmek öldürmek yemek.. Allah var Allah bir sigara versene🙁↕️ sadece buna takılmış burada kalmıştı bir türlü çıkaramadık.

Neden anlattın bunu? Belki gereksizdi bilmiyorum.. ben de hayvanlara karşı çok hassasım, dini vecibeler var ritüeller var değiştiremiyoruz değişmez uyumak zorundayız belki yaratıcı'nın emri öyle diyorlar öyle kabullendirmişler belki bize bilemiyorum.. hayvansal gıdalar her ne türlü olursa olsun çok nadir yiyebiliyor olsam da vicdanım sızlıyor yiyemiyorum. ‍🙁↕️

Siteyi de anlayamadım bir türlü, üzgün emojisi koyuyorum Gülen emoji çıkıyor 😡

Tmm at sonra bahçede balkonda ipte çamaşır varsa topla ödeme den sonra hemen yağar

Bizim iş yağmur ödemeyi peşin alalımki buhar olup uçtuğunda mağduriyet yaşamayalım

Eh fazla yağdı diye tazminat istemek de mümkün, peşin almak mantıklı tabi :)

Üst Alt