Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

😊 En Son Kim Yazar?😊✍️

Yağsın şeker değiliz ki eriyelim 😅

Şemsiye gönderelim size de :)

İşin aslı yaş ilerleyince kimse ıslanmak istemiyor sanırım. Eskiden yağmurda yürümek ayrı bir keyifken şimdi arada bir balkondan yad etmekle geçiyor

Doğa her zaman dengesini korur. Yeter ki insanlar bozmasın 😏

Hıı bu arada banada yaşlı dedin eee doğru yalanda değil 😀

Hocam burda hiç durmadan yağmur yağdı bütün kış yene de ayda iki sefer sular kesikti yani hiç bişi fark etmiyor yağsada sular kesik yapmasada 😀

Bulut senin emekliliğe ne kadar var

Emeklilik tamam da maaş düşük yoksa gidesim yok hiç 🤷‍♂️

Hiç umudum yok 2008 sonrası olanlar için

Yönetim değişir her şey değişir... Ya da seçim zamanı gelir gene bir şeyler değişir...

Emekli maaşı artmaz her geçen gün azalır

Umutsuzkuk konusunu bilmem ama emekli olmayın 😀

Evet emekli olmayı ben de şu an için düşünmüyorum ama gençlerin de işe girmesi gerekiyor

Hocam senin daha 20 yılın var Bırak gençleri yaşlı hocalar düşünsün 64 yaşında daha hala okula geliyor saygı duyuyoruz da bu kadarıda gerekli değil neymiş torun liseyi bitşrsinde emekli olacam daha öncede cocuk üniversite den mezun olsun ilk işim emekli olmak diyodu valla 65 son olmasa 4 kuşak daha okutur bunlar 😀

Vallahi hocam adamlar haftada 15 saat 3 gün ders programı yaptırıyorlar gezmeye gelir gibi gelip gidiyorlar. Bir de artık teknoloji bilmek gerekiyor ama onlar bilmiyor çok büyük sıkıntılar oluyor yani. 65 yaşındaki adam ne anlatacak öğrencilere bilmiyorum ki 😂 emekli yaşı 80 olsa emin ol 80'e kadar çalışırlar 😂

Üst Alt