Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

😊 En Son Kim Yazar?😊✍️

Soğanlı menemen ikram etmiştim ben de. Aşureyi beklerken bari karnımız doysun biraz diye :)

@alitzelll🌈, Milli içeceğimiz sayılır ve ben asla çaysız duramam ama çay emojisi yok maalesef. Yönetimden acil çay ve hatta semaver emojisi rica edelim. Semaver bana çay size yeter :)
@İnnocence, Yapana kadar yemeklerde size düşer o zaman. E tatlı aç karnına gitmez değil mi :)

Ben bi kere yaptim guzelde olmustu öyle tahmin ediyorum 😂ablam bunun sekeri az diye şeker yerine tuz atmis mahvetti asuremi 😂bir daha yapar miyim bilmiyorum 😂

@HuYSuz79, çaydanlık emojisi var 🫖

@HuYSuz79, ben yaparsam kazanla yapmak zorundayım okuldakiler ister 😂 o yüzden yapmıyorum. Gözüm kesmiyor tek başıma 😂

@alitzelll🌈, ingiliz usulü o ben içmem öyle :)

Şarkı söyleyip aşureyi aklımdan çıkarayım bari
Domatesin çekirdeği kırmızı kırmızı

Kimler hatırlıyor bunu çocukluğunda söylediğini

Sen bir meleksin ipektendir kanadın
Tanrının bir lütfusun benim canımsın yavrum
Bu olur mu :ROFLMAO:

Diğer türlü hüzünlü şarkılar geliyor hep aklıma, bu nereden geldi bugün aklıma onu da bilmiyorum işin aslı

Çadırımın üstüne şıp dedi damladııı

Çok teşekkür ederim ben iyiyim, sizler de iyisinizdir umarım?

2 hafta yağmurlu hava ama sıcaklık düşmeyecek artık herhalde. Sene boyu yağar inşallah yoksa sonumuz kuraklık

Üst Alt