Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

🦋 En son kim yazar?🦋

Oldu hemen geliyor@❄️Kar Tanesî,
beyti-kebap-tarifi-64f99b0e-5695-4569-aaea-f11989e76339.jpg

@alitzelll🌈, 3 filmide izleyeli çok uzun zaman oldu. Ağlamaya en yakın film olarak Yeşil Yol geliyor aklıma ama onu izlemeyen kalmamıştır sanırım. Ve herkes aynı şeyi hissedebilir mi bilmiyorum. Blind Date yi direk eleyebilirsiniz. Onda yoğun dram yok. Diğerlerinde de ağlanmaz sanırım. Sadece filmlerden etkilendiğim kalmış aklımda.

Süpermenin kardeşi Super Girl var wonder woman var, bayağı var aslında ama tayt / etek giymek yerine süpürgeyi ve uzun bir burunu seçerseniz cadı olursunuz tabi :)

Bunu üzerine alıyorum,bafraya yakınım,Her zaman buyurun baş üstüne, dondurma nedirki 🙂

Bunu üzerime alıyorum,bafraya yakınım,Her zaman buyurun baş üstüne, dondurma nedirki 🙂

Gençlik kanı olacak işte biraz insanda hadi gidelim deyip atlayıp gideceksin. Eskiden Türkiye yi gezerdik resmen internetten tanıştığımız gruplarla. Şimdi 100 metre öte de buluşalım denilse düşünüyoruz. Güven mi kalmadı, tembelleştik mi.. Yoksa yaşlandık mı
Sizce hangisi ?
Ankara lı olarak aspavaya davet de benden olsun. Nasıl olsa gelen yok bol keseden ısmarlayabilirim herşeyi :ROFLMAO:

Yani ben de çok böyle anlık falan yapan biri değilim. Aslında ben de biraz da güvensizlik var diyebilirim etrafa ve haberlere bakınca insan ister istemez güvenemiyor tabii.
Arkadaşımla Eskişehir planı yapıyoruz benden büyük olmasına rağmen ondaki enerji benden daha çok yani ben o üzülmesin diye gidiyorum 😂

😁😁😁😁

Ne zamandır üyeyim bu forumda, benim kadar açık adresini yazan numarasını yazan bütün bilgilerini veren hiç kimseyi görmedim

Bilgi verme olayını biz yapsak sorun olur adımı bile çoğu kişi bilmez...

Anladım okey.. haklısınız bu konuda size hak veriyorum, ama karşı tarafı da hep aynı kefede tutmayalım lütfen

Üst Alt