Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En son kim yazar? ✍️🙏

@Bulut25, tren bana daha rahat geliyor içinde lokantası oluyor gezebiliyorsun sürekli oturmak zorunda değilsin hatta yataklıları var ve daha güvenli. Küçükken çok fazla Divriği Erzincan arası trene bindim çok zevkli geçerdi sonra atandığımda da hep bindim çok seviyorum ya bilmiyorum çocukluktan kalma bir şey de olabilir uçağı çok sevmiyorum ama mecburen biniyorum

@Bulut25, ben hızlı tren sevmiyorum Kars'a gitmiştik Doğu ekspresi ile turistlikle hiç sıkılmadım

2017'de geldim temmuz ayında ama o zaman siteye çok girmediğim için haberleşemedik kendimiz gezdik 3 saat

Nereye gittiniz üç saate. Bir cağ bir kadayıf bitti bitti üç saat.

Zaten gardan biraz yürüdük sağ tarafta bir yerde cağ kebabı yedik. Zaten akşamdı yukarı çıktık caminin falan olduğu yere biraz oralarda fotoğraf çekildik sonra da Erzurum evlerini gezdik çok güzeldi. Otantik yerler yapmışlar çok beğendik. Bizim bir arkadaş orada okumuş üniversiteyi sağ olsun o gezdirdi bizi

Keşke vaktiniz olsaymışta Palandökene çıksaymışsınız Kısmet artık 🙂

Bu arada bu türküyü sizden de dinleriz İnşallah.

Birde Kar tanesi söylesin mutfakta marifetli görünüyor ama ses nasıl merak ettim 😂

Ben çok sigara içiyorum sesim güzel değil benim. Kesiliyorum 😂

Şimdi şöyle bir durum var ben hiç şarkı söylemedim sesimin güzel olup olmadığını nasıl bilebilirim 😀

@Bulut25, çok kötü bir sesim var

Söylemeye kalksam kulak kapatırlar o kadar kötü

Hem benim yarın bir gün hiç duymama gibi bir ihtimal var o zaman konuşamam da sadece işaret dili kullanırım artık

Üst Alt