Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En son kim yazar?☕🎶

🦋 derslerimi geçtim kimse bana çay kahve pasta ısmarlamıyor yahu

Sınıfı geçenlere kırmızı kurdela var mı şöyle kelebek şeklinde

@poyraz., hocam hiç beklemediğim dersten 95 aldım 60 alırım dedim. Bence onu da yapmalılardı şımarıklığım üstümde şu an 😂

Böyle giderse dönem birincisi olursun hocam

@kardelenn, çok teşekkür ederim arkadaşım cansın ♥️

@poyraz., Yok hocam olamam hukukçu arkadaş var o çok iyi. Bir de asker arkadaşımız var o da çok dikkatli ve programlı çalışıyor

Hocam eskiden 82 falan alan aranıyordu şimdi 90 alan atansmıyormuş onuda zırlaştıtmışlar

Zamanında giren herkesi atamasalardı böyle bir durum ortaya çıkmazdı. Engelli kadroları dolu hocam az alın var artık KPSS de öyle. Emeklilik şartlarının biraz daha düzeltilmesi lazım kadro açılması lazım.

emeklilik şartları nasıl düzelecek emeklilere zam dahi veremediler:)

Hocam sağlıklı bir öğretmenin bile 65 yaşına kadar çalışması normal değil çünkü teknoloji bile değişiyor adapte olamıyorlar. Onu Avrupa ülkeleri genç nüfus az olduğu için yapıyor.

Ama biz de de emekli olunca geçinemşyorlar onun için zate kimse emekli olmak istemiyor bıraksan mezarda müdür bey bana bu ay az ek ders yazılmış hatta mezardan bana nöbet yazın diyen hoca çıkar

Üçretli öğretmenlik nedir ya senin öğretmene ihtiyacın varki Üçretli öğretmen çalıştırıyorsun ihtiyacın varsa bak bir sürü genç öğretmen (kendimi bu bir sürü genç öğretmen tanımını dışında tutarak😀) var al çalıştır hem işsizlik azalsın hemde öğretmenler işini yapsın

Üst Alt