Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En son kim yazar?☕🎶

Şimdi durduk yere hiç masada gerek yok YouTube Rusya turları var evinde oturduğun yerden mis gibi moskova turu yapıyorsun 😀

Aynen hocam bizim gibi fakirler YouTube olmasa ne yapacak acaba 😂 neyse ben sadece isviçre'ye gitmek istiyorum inşallah. Bir ay kalacağım bir gün biraz yabancı arkadaş edinmek istiyorum. 😂

Senbilirsin bence o kadar uzağa gitmeye gerek de yok sultan Ahmet meydanında bir saat kadar gezsen bir sürü yabancı arkadaşın olur 😀

Doğru söylüyorsun da hocam orada kalacak yer var ya hem gezmiş olacağım hem kuzenimi görmüş olacağım hem de çevre edineceğim. 😂 Hatta ben bir ara ingilizcemi geliştirmek için Facebook'tan arkadaş edinmiştim uganda'dan bile arkadaşım vardı. Norveç'ten vardı italya'dan vardı.

Güzel bişi tabii hocam dünyanın çesitli ülkelerinden arkadaşın olması bende o konuda fena değilim üst komşu nijerli saat 6 dan sonra sokağın köşesinde çakma deri cüzdan kol saati satıyor alt komşu suriyeli şamdan gelmiş meydanda simit satıyor yannkomşu afganlı onun ne yaptığını hiç bilmiyorum birleşmiş milletler gibiyiz yaşayıp gidiyoruz 😀

Hocam sözün geçmesi için sana para vermeleri lazım. Bedava yapılan hiçbir şey de kimsenin sözü geçmez...

Olsun hocam takas bedavadan iyidir. Ben yazıktır günahtır deyip bedava ders verdiğim kimseden selam bile alamıyorum artık 😂 hatta kadının birine saati 200 liradan ders verdim tek eşi çalışıyor yazık dedim. Kadın paramı kesmeye kalktı iyilikten maraz doğar 😂 meğer eşi de üniversitede hocaymış söylemiyor ben anladım sınav görevi var üniversitede çalışıyor deyince 😂

En son kadına şey dedim çocuklarınıza benim adıma çikolata alırsınız dedim. Utandı da gönderdi.

Boşver takma hocam bu gün evdesin galiba kek ooca börek falan yapıcan galiba bizde çaya geliriz hocam 😀

Gel hocam her zaman. Kurs vardı da tek kişi vardı gelme dedi bana çok soğuk dedi bı de işleri varmış öğrencimin. Cuma günü acısını çıkarırım nasıl olsa 😂

Ben geldim ☕☕☕🍫🍫🍫🍫

Mümkünse insanlar aynı ortamda çalışmasın yaşamasın birbirlerini görmesinler birer fanus gibi dünya olsun herkes tek yaşasın tek geçinsin kimse kimseyi kırmasin incitmesin ...

Tm hocam 👍🏻 o iside yapıyorum arada size de takılıyorum bensiz tadı çıkmaz diye😂

Ben geldim ☕☕☕🍫🍫🍫🍫

Mümkünse insanlar aynı ortamda çalışmasın yaşamasın birbirlerini görmesinler birer fanus gibi dünya olsun herkes tek yaşasın tek geçinsin kimse kimseyi kırmasin incitmesin ...
Hoşgeldin nerelerdesin sen 🫡

Tm hocam 👍🏻 o iside yapıyorum arada size de takılıyorum bensiz tadı çıkmaz diye😂

Hoşgeldin nerelerdesin sen 🫡
Bu arada en çok ben ozledim seni galiba🤫yoklugunu ben farkettim 🤫👀

Üst Alt