Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En son kim yazar?☕🎶

Bizim eve ilk telefon bağlandığı zaman bana para vermişlerdi bide kağıda yazılı telefon No sunu git ptt den jeton al evi ara diye telefonun sesini duycaklarmış gitim ankisörlü telefondan aradım çaldı çaldı açılmadı ptt iki sokak aşadsydı koştum eve çaldı çaldı açılmadı dedim bilerek açmadık bakalım sesi nasıl diye şimdi koş tekrar ara bu sefer açıcaz dediler cocuğum ama cin gibiyim iki sokak aşa ptt koştum jetonu geri verdim parayı aldım doğru atari salonuna o zamanlar atari salonları vardı Bi çeşit pc oynu parayı verdim atari jetonu aldım evde bekleyip durmuşlar ben tekarsr arıcam diye 😀 aradığım zaman açsaydınız dedim tabii sonuçları benim için kötü oldu ama Bi atari jetonu ile 3 level atlamayı başarmanın tadı iki terlik yemeğe de değerdi 😀

Hatta tam gençlik zamanı hoşlandığımız kişileri arar seslerini dinler kapatırdık çok masumduk be 😂

Şimdi millet fake hesap açıp bakalım beni aldatacak mı diye oyunlar oynuyor

Annesi abisi telefonu açtığı zaman telefonu jet hızı ile kapadık öyle kimin aradığı nerden aradığı da çıkmazdı bu cep telefonları icat edildi mertlik bozuldu hocam 😀

Senin yaşın pek yetmez sanırım 😀 o tarihlerde sen daha doğmaşıntın 😀

Anı defteri vardı hocam ve hep şöyle başlardı cümle bu kalbin kadar temiz sayfayı bana ayırdığın için teşekkür ederim 😀

Dışarıda kabinli telefonlar vardı. Onlar ilk önce jetonla çalışırdı sonra kartla çalışmaya başladı

@poyraz., sorma ya hocam herkese de aynı şeyi yazardık. Hatta lisede gömleğimizin üstüne hep imza attırmıştık arkadaşlara hocalara

Hocam biz lisedeyken okul tam gündü öğleden sonra okulu asardık karşıda İnternet kafe vardı oraya kaçardık ya oyun oynardık ya da sohbete girerdik 😂

Aşada ki gelişmelerden hangisi 1. İnönü savaşı sonrası gerçekleşmiştir hep bunu sorarlar

Şıkları alalim

Bende bana soruyorsun sandim🤣

Serçe de yok oldu ortada
Işınlan gel dedim baska yere düştü galiba😂

Son düzenleme:
Üst Alt