Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En son kim yazar?☕🎶

🧿

Bende halk eğitime müracaat etmiştim bir çok kurstada ilk sıradaydım ama kurslar açılmadı bak orda yük. Lisans faydası oldu artı puan kazandırıyor

Hem lise mezunu olarak atanan hemde lisans mezunu olarak atanan olarak uygun üçretle ders verilir 😀

Şimdi int bir sürü site var onlarda aynı işi yapıyor hocam

Kitap öğretmene gerek yok 😀

İşin ilginç yani hiç matamatik yapmadan atandım ben 😀

Sözel soruları yaparak

Ben de matematik sayesinde atandım 😂 hocam aslında YouTube videosu yapabilirsin getirisi nasıl olur bilmiyorum ama ilerisi için

Çok var hocam bu kadar işsiz öğretmen olunca ülkede hepsi bu işe sarılmış bszılsrda hakkını veriyor

Evet bir çok hoca var hem durdura biliyorsun not alabiliyorsun matamatik kötüyse bile dert etme Türkçe ve sözel bölümlerini iyi yapabilirsen olur hem önümüzde bir şeçim olacak büyük ihtimale alımda fazla olur çalışmayı bırakma inş kazanırsın

Evet bir çok hoca var hem durdura biliyorsun not alabiliyorsun matamatik kötüyse bile dert etme Türkçe ve sözel bölümlerini iyi yapabilirsen olur hem önümüzde bir şeçim olacak büyük ihtimale alımda fazla olur çalışmayı bırakma inş kazanırsın
Allah razi olsun moral verenlere ihtiyacim var teşekkürler 🥰🙏🏻

Günaydın 🥱

Bu arada

Üst Alt