Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En son kim yazar? 🐥

Ben iki üç tane Türk dizisine bakıyorum zaten genelde yabancı izliyorum

Onların da iş yaparken tekrarlarını izliyorum genelde

Ben bir ara YouTube'daki yabancı ülkelere gidenleri izliyordum daha eğlenceliler

Bende geçen gün moskova ya gidenleri seyrettim ne metro var moskova da

Yakutistan'a gidenlere bak hocam bir de hindistan'daki trenlere bak yataklılara çok ilginç

Hindistan pek sevmiyorum ölülerini nehre atıyorlar ve sonra o nehirden su içip yıkanıyorlar

Evet orası doğru da ilginç bir kültür meraktan izliyorum ben. Oraya gider miyim gitmem

Bende gitmem mümkünse batıya doğru gitmeyi tercih ederim

Aynen hocam oralarda aç kalırız hastalık kirli hava hiç benlik değil

Vietnam Kamboçya taylant falanda böcek yiyi

Gidilmez

Yine engüzeli Avrupa kıtası hocam

Doğru hocam hiç benim tarzım değil
Ben Avrupa'ya gitmek istiyorum daha çok bir de Küba istiyorum

Olur olur hocam devlet sana yeşil vermiştir

Geçen sene 10 yıllık aldım daha bir yere gitmedim de bir ara isviçre'ye gitmeyi düşünüyorum

Bir ara iyiydi de kullanmaya kullanmayı unuttum birkaç bir şey sorarım ama yani çok zorlanacağımı sanmıyorum

Kuzenim var İsviçre'de hocam hatta kuzenlerim kalacak yer de var yani gidip oradan da birkaç devlet gezmeyi düşünüyorum

Bitti

Tebrik ederim hocam git tabii gez dolaş bixide unutma hediye getir 😀

Olur hocam haberleşiriz getiririm gönderirim sana merak etme zaten 2 sene sonra anca gidebileceğim planlarım o yönde

Oooo o zamana kadar geç kalma yaza git gelşrkrnde viski falan getir 😀

@poyraz., bütçemi ona göre ayarladım hocam bir ay kalacağım çünkü önce başka hedeflerim var. Hallederiz hocam haberleşiriz

Yok hocam almayı düşünüyorum da birikim yapıyorum İlk önce kiradan kurtulmam lazım

Peki hocam bir ara yeni oyun açarsın şampiyon 😀

Üst Alt