Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En Son Kim Yazar?☕🍫

3000 yılında insanlar için her işi yapan robotlar çıkabilir zaten çıkmaya başladı teknoloji üzerine kuruluyor misal yapay zeka gibi

Hocam ben olsam böyle bir soruya 3000 bin yıl önce yaşayan insanla bu günkü insan arasındaki farkları açıklayarak başlar dım daha sonra bu kadar hızlı gelişme gösteren teknoloji ve iletişim insanlığa faydalı mı yoksa zararlı mı olduğunu açıklar sonuçta 3000 yılında bir insan türü olacaksa ki bunu bilemeyiz sosyo ekonomik ahlaki ve kültürel bakımdan bizden çok farlı bir yapıya sahin olabileceğini yazarak bitirdim saygılar 😀

o düşüncedeyim hatta iklim değişiklikleri yüzünden tekrar savaşların ve sömürgeciliğin başlayacağını düşünüyorum. Teknoloji sebebiyle insan gücüne olan ihtiyacın azalacağını işsizlik sorunlarının artacağını da düşünüyorum. Ben daha çok nedense olumsuzluklara yöneldim. Farklı bir bakış açısı arıyorum aslında. kuraklık, kıtlık, açlık, savaşlar.... ahlaki açıdan çürümeler, işte yine güçsüz insaları hastalıkla öldürme çabaları, canlıların klonlanması olabilir.... Akıl akıldan üstündür belki farklı bir bakış açısı da sunun birisi çıkar dedim. belki daha iyimser bakan olur

Yani tabii 3000 yıl sonrasını bilemeyiz ama gdişhat iyimser olmamız yönünde bize bir ipucu vermiyor

o düşüncedeyim hatta iklim değişiklikleri yüzünden tekrar savaşların ve sömürgeciliğin başlayacağını düşünüyorum. Teknoloji sebebiyle insan gücüne olan ihtiyacın azalacağını işsizlik sorunlarının artacağını da düşünüyorum. Ben daha çok nedense olumsuzluklara yöneldim. Farklı bir bakış açısı arıyorum aslında. kuraklık, kıtlık, açlık, savaşlar.... ahlaki açıdan çürümeler, işte yine güçsüz insaları hastalıkla öldürme çabaları, canlıların klonlanması olabilir.... Akıl akıldan üstündür belki farklı bir bakış açısı da sunun birisi çıkar dedim. belki daha iyimser bakan olur
Bu saydıkların 3000 bine gitmeye gerek yok hepsi yaşanıyor günümüzde

Daha fazlasından bahsediyorum güçlülerin ayrı bir yerleşim yeri kurup güçsüzleri saf dışı bırakacağı bir dünya düşünün. Şimdilik bu saydıklarımı belli ülkeler yaşıyor ama bütün dünyanın yaşadığını düşünün. Duanın yok olduğunu değiştiğini hayvanların neslinin tükendiğini... Susuzluğu... Ama bir yandan da düşünüyorum herkesin eşit yaşadığı aç kalmadığı bir dünya olabilir mi diye... Mesela yaşlılar için yapay zeka ile robotlardan hasta bakıcı yapıp yardıma muhtaç kişilere böyle bir yardım yapılabilir mi böyle bir dünya mümkün mü?

Üst Alt