Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En son kim yazar

Hocam cuma günleri istiklal marşı da okuyuyonmu cocuklar o marş bitince o cocuklar ışık hızından daha hızlı nasıl boşaltıyorlar okul bahçesini kaçarcasına Türk eğitim sisteminin bitmeyen sorununu hep arııyorlarya aslında gözlerinin önünde öğrenci okuldan biran önce kaçmanın peşinde

Evet hocam aynen öyle oluyor ama şey bazı sınıflar geç çıktığı için onlar kaçamıyorlar

Ve maalesef ki ders saatleri çok fazla 10 saat ders gördükleri günler var

Yani sorun şu öğrenciler okumak istemiyorlar hedefleri yok. Bilmiyorum ya farklı bir nesil

Çünkü sadece sınav odaklı müfredat ayt tyt lgs kpss falan falan azcık severek ders çalışsalar farklı bişiler olduğunu görecekler

Aynen zaten ben meslek lisesindeyim onların da üniversite hayali yok o yüzden çok zor geliyorlar okula

Meslek lisesi off Allah yardımcın olsun hocam

Hocam ben çok rahatım ya biz de dersler bölünüyor bana en fazla 10 tane öğrenci denk geliyor çok rahat çalışıyorum bireysel çalıştırıyorum onları

Hocam cuma günleri istiklal marşı da okuyuyonmu cocuklar o marş bitince o cocuklar ışık hızından daha hızlı nasıl boşaltıyorlar okul bahçesini kaçarcasına Türk eğitim sisteminin bitmeyen sorununu hep arııyorlarya aslında gözlerinin önünde öğrenci okuldan biran önce kaçmanın peşinde
Haklılık payı var mı? Evet ancak fazla acımasızca bir yorum olmuş.

Cuma günleri okul çıkışı yıllardır bu şekilde devam ediyor ülkede.

Günümüzde yarış atı gibi sürekli çalışması beklenen çocuklardan gelse hareket anlayabilirim, biz de 2 günlük de olsa tatilin verdiği heyecanla o anlamsız sevinç içinde koşuştururduk okul bahçesinde.

Evet ama biz okulları seviyorduk yani ben kendi adıma konuşayım. Hafta sonu tatil geldi diye koşuyorduk bunlar okuldan kurtuldukları için koşuyorlar 😂 biz boş derslerde muhabbet ederdik şimdikiler acaba hangi hocanın dersi boşta öne çekeriz de erken eve gideriz düşüncesindeler.

Bazı emojileri güzel yapamıyorlar ya teknoloji o kadar gelişti ama yok yani

Aynen hocam çok basit kalıyor artık emojiler

Ama bu form iyidir ben 15 yılı yakın bir zamanda bu site üyesiyim formdan çok şeyler öğrendim faydalı bir yer burası hocam sende engelli raporu varmı

Var 2011'de almıştım %90 vermişlerdi şimdi %60 falan anca verirler

Evet ben de 2010'dan beri buradayım.

Göz mü hocam bir iyileşme mi oldu yoksa bir operasyon mu

Yok hocam oranlar düştü ya göz. Biri az görüyor birini glokomdan kaybettim

Senin de gözlü değil mi hocam

Yani ben de çok iyileşme olmaz olanı korumaya çalışıyoruz bakalım Allah'tan bir 20 yıldır bir gerileme yok

Son düzenleme:
Benim de bir gözüm görmüyor banada ilk %32 verdiler kazada bir iki kemik de kırığı vardı daha sonra girdim heyete o zaman 40 geçti 😀

2011 de aldım işte o devlet memuru olarak atandığım da dünya göz hastanesine gitim levent akçay hoca vardı protez göz amaliyat için ben devlet karışıyor sanmıştım devlet protez göz amaliyat ını karşılamıyormuş 25 milyar istediler o zaman ki maaşım 2400 TL idi amann beyenneyen küçük kızına almasın beni dedim vallaa kimse de almadı 😀

Vallahi hocam ben de 2007'den sonra kaybettim zaten az görüyordu. Ben protez takmak istedim de çok ağrı yapıyordu çünkü ailem istemedi öyle kaldı şimdi de ağrım yok diye düşünmüyorum yani. Artık sıfır görmeyene bile çok yüksek vermiyorlar diye biliyorum o yüzden hiç değiştirmiyorum raporu 😂

Doğrudur tam görüyorsa az verirler. Benimki az gördüğü için muhtemelen %60-65 diye düşünüyorum ben daha az vermezler

Ben KPSS ile atandım 2012'de sonra vergi indirimi için engelli raporumu işlettim. Şu an engelli kadrosunda görünüyorum.

Üst Alt