Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En sevdiğiniz oyun hangisi?

hikaye var ama opsiyonel. hikayeyi takip etmek zorunda değilsin ben kafama göre takılıyorum. mmo açık dünya

@engelli_eskisehir, biraz baktım o şekil sizin dediğiniz gibi güzel oyunlar var stardew valleye benzeyen dinkum vardı ama maalesef ücretli steamde aynı zamanda

eskilerden outlows vardı ççok severdim
favori 3lü oyunumdu

fifa 97
outlaws
simcity 3000

@Black-Tie,

Mount & Blade II: Bannerlord
Grand Theft Auto V Legacy
Red Dead Redemption 2 ama daha hic oynamdım
Euro Truck Simulator 2
Cities: Skylines ama pek beceremiyorum
Europa Universalis IV
Prison Architect
Rust

birde cok oyun var

Son düzenleme:
benimde bilgisayarım eski

AMD Ryzen™7 3800X Soket AM4+WraithPrism(RGB) 3.9GHz-4.5GHz 36MB 105W 7nm İşlemci

MSI X570-A PRO AM4 AMD Ryzen™ DDR4 4400MHz (O.C.) M.2 USB 3.2 Anakart

Crucial 16GB (2x8GB) Ballistix Tactical Tracer RGB DDR4 3000MHz CL16 1.35V PCRam

XIGMATEK BEAST 4 x RGB FANLI X-
POWER 650W 80PLUS USB 3.0 MidT ATX KASA

WD Black 3,5" 1TB 64MB SATA III 6Gb/s 7200 Roma.

MSI GeForce RTX2060 SUPER VENTUS OC 8GB GDDR6 256Bit DX12 Nvidia Ekran Kart

Crucial 480GB BX500 Serisi Sata 6.0Gb/s 3D NAND SSD (Okuma 540MB / Yazma 500MB)

SEAGATE3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 32MB Cache 7200Rpm Harddisk

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt