Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En çok hangi tarz müziği ve hangi şarkılar sizi etkiler

Islamda büyü yok dediniz 31 günah değil dediniz deliler cennete gitmeyecek arafta kalır dediniz tam bir alimsiniz tebrik ederim 🤣

Bakalım sizler nereye gideceksiniz şimdiden yer ayarlayınız kendinize

Onu sen bilirsin abi bizim nereye gideceğimizi her konuda bilgili olan sensin çünkü , sen bizim yerimize düşünüyorsun nasıl olsa 🤣
Ben de alay etmiyorum eleştiriyorum sadece Mustafa_10

Ben elestiriyorum alay etmiyorum biraz şaka yapar gibi kusura bakmayın

Çok merak ediyorsun degilmi? Boşver öğrenme çok bileni bu sitede taslarlar.hani bir atasözü vardır.meyve veren ağaç taşlanır misali

Çok bilen çok yanılır, her konuda bilgisi olduğunu iddia ederek kendine aşırı güvenen kişilerin, bilmedikleri konulara da karışıp yanılma ve hata yapma ihtimallerinin yüksek olduğunu ifade eden bir atasözüdür.

Abi maşallah her şeyi en iyi biliyosun
Din siyaset sanat tıp bilim aşk evlilik sevgi romantizm muzik sanat böyle devam eder yani bilgilerin
Yani nasıl bu kadar biliyosun abi her şeyi yanlış anlama da Mustafa_10

Bilmediğim konularda sesiz kalırım cevap vermem nasıl ki Batı muzigi soruldu cevap vermedim.cunku bizler x kusagiyiz bu şarkılarla yetismedik

Abi Batı müziğini de yazmışsın ama az önce bilir kişi gibi

Abi gizli dahi misin yoksa sen

Dini konularda sessiz kalsanız iyi olur bilginiz yetersiz yanlış sözler söylüyorsunuz

Herkes kendisine baksın lütfen.gerkesin yolu yordamı evi damı ayrı.kimse kimseye ekmek vermiyor.

Tonuna kadar biliyorum yazdı az önce Bati müziğini 🤣

Internete bakip bilgi almadan direk yaz yazacaksan Mustafa_10 🤣

Son düzenleme:
Üst Alt