Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekliyim. Rahatsızlığım kalıcı. SGK kontrole çağırdı!?

Volkanocak...hocam yukarıda ben ne olduğunu biliyorum da demişin ya...aynen doğru tahmin ediyorsun amaç emeklilere mobbing uygulayıp emekliliklerini iptal etmek ,yandaş a suriyelilere bol bol vererek 240 milyat tl açık çıkan bütçeye para akıtmak evet aynen senin de benim de düşündüğümüz gibi her şey!..allah yardımcımız olsun cümleten hükümet yanlılarının bile(anlamazlar ama!!)

deathless

bir arkadaş demiş ya mahkeme ile 2 yılı buluyor kanser hastaları ne yapacak? 2 yıl ömrüm mü kaldı benim?

Ben böyle dengesizlik böyle adaletsizlik böyle kanunsuzluk görmedim.FETÖcular yüzündne gerçek hasta malullere olan oluyor.Allah öteki dünyada hespa soracak da ben dünya gözüyle şimdi görmek istiyorum.

yelizistiklal..bu ülkede adalet aramak mars da su aramakdan daha zor yeliz hanım..hastalığımdan dolayı raporluyken 1 günlüğüne provizyonum kesildi diye tedavi olamadım paramla giriş yaptılar sisteme,ama arkamda bekleyen suriyeli kartını gösterip önümden elini kolunu sallaya sallaya girdi bir kırmızı halı sermedikleri kaldı ayaklarına şerefsizler!!...ben ülkeye 30 sene hizmet ettim karşılaştığım bu ,elin suriyelisine her şey bedava ve bunları savunan bir sürü kişi var bu sitede de,o adminler seni beni banlamayı bilirler anında o kadar!!

engelli sendika vs. bu işleri üstlere iletmesi lazım mahkeme vs işleri ile uğraşılmaz

sağlıklı insanlar bu memlekette deliriyor engelliler ne yapacak? sağlam insan iş bulamıyor engelli ne yaapcak?

muhendis3232
Konfederasyonla konuştum, bu konuda bir çalışmaları varmış. Sizde konfederasyonu arayın sorun ki onlar da bilsin sıkıntılarımızı

Bende tip1 diyabet var, insülin pompası kullanıyorum 23 yıldır tip1 diyabet şeker hastasıyım.. % 40 engelli raporum ve sürekli vergi indirim belgesi var.. Ne demek istedin şimdi şeker hastalarını unutmadık derken???

ben elimdeki rapordaki hastalıkların dışında 5 senede ciddi rahatszlıklar yaşadım ve bunları ekletsem daha oranım artar belki kanserli halimle çalışmak zorunda kalmam diyordum , ya elimdeki orandan olursam.bir hastalığım türkieyde 4. tanı konulan kişisiyim ve canlı kalan, üniversitelerde ders konusu oldum ve kongrelerde anlatıldım düşünün.şimdi bunlar özelde tedavim olsu hiç devlete gitmedim , 5 yıldır yaşıyorsam doktorların sayesinde.elimdeki orandan olursam mahkmeye gitsem 2 yıl sürecek şu an bile beklenen yaşam süresini 2 yıl aştım :) ama mahkeme sonucunu görmem .bu halde neleri düşünüyoruz.mezar yeri almak istedim 4.evre kanser hastalarına indirm yapın dedim , iki kez reddedildim .mezar yerimi seçemiyorum.

aynı şey benım başıma geldi.ocak 2016 da emeklı oldum.sağlık kurulu raparum yuzde 48 işitme engelli dıye verııldı süresızdı.gecen ay bana da sgk dan tekrar vergi inidiri için rapor ıstıyor.sgk ya gıttım randevu aldıgım hastane ıcın bır evrak verdı.yarın sabah sağlık kurulunda randevum var.oraya gıt buraya gıt ugrastırıyorlar işte .:(

%43 sürekli ortopedik engelliydim, Ekim 23 de müfettiş denetimi diye yeniden muayeneye okmeydanina gönderdiler rapor %24 e düştü itiraz ettim. Yarın şişli etfal de heyete çıkacağım. Bunseferde raporum düşük çıkarsa ne yapacağım bilmiyorum. Hastalığımda bir iyileşme de yok.

2015 de vergı ındırımı ıle emeklı oldum. işitme kaybı yuzde 42 raporum vardı.2 ay once sgk tekrar rapor ıstedi.hasekı hastanesınden tekrar muayene ıle tekrardan yuzde 42 raporum cıktı.sgk sıze haber verıcek dedıler.beklıyorum sevgılı sgk dan mektup :)

Üst Alt