Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekliyim. ÖTV için aldığım raporla emekliliğim iptal olur mu?

Sekban

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben yüzde 40 dan vergi indiriminden emkli oldumm2015 de ..daha sonra 01.08.2017de ötv siz araç almak için hastaneye gittim bu sefer bana yüzde 27 rapor verdiler .....

sorum.. şu benim emekliliğim iptal olurmu....bide ilk aldığım raporum sürekli..ikinci raporum aslı bende 3 nüsha şeklinde verdiler ikinci aldığım rapor sisteme girmişmidir ..hangi raporum geçerli.. lütfen yardım edin ? işşlah emekliliğim iptal olmazz

Sekban

Maalesef SGK bir gün kapınızı çalacak ve kontrol muayenesine çağıradacak. Başka amaçla da olsa alınan düşük oranlı raporla sgk'nın radarına giriyor ve emekliliği sonlandırmak için bahane olarak kullanılıyor...

Sekban, neden yeni rapor almaniz gerekti ? Otv indirimi icin, dogrudan `aile hekimi -->uzman hekim -->il saglik mudurulugu siralamasi ile surucu raporu` alinmiyor mu ?

sgk 'nın ne yapacağı belli olmaz kontrole çagrıcak diye bir şey yok ancak bir kaç arkadaşın başına gelmiş kontrol olayı

Araba alımı

Arkadaşlar mrb ben yüzde 40 dan vergi indiriminden emekli oldumm..ötv den yararlanarak şimdi sıfır araç almak isitiyorum....eğer araç alırsamm maaşım kesilirmi....öle bişeyler varmı acaba ??

Sekban

Yukarıda da yazdığım gibi, eğer yeni alınan engelli sağlık kurulu raporunda oran düşerse ve bu durum sgk tarafından fark edilirse, emeklilik için kontrol muayenesine çağırır

Üst Alt