Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekliyim. Kontrol muayenesine çağırdılar. Ne zaman hastaneye gitmeliyim?

Sukru12345

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
2
ben ankilozon sipon hastasıyım saglık gurul raporum 100/52 vergi indirim 44 3 yıl önce rapor alıp emekli oldum 2gün önce teplikat gedi kontrul muanesi isteni yor
ben gaç gün icinde muane olmalıyım

rapolar süresizdi ama gecen sene ehliyet için beni heyte gönderiler il saglık orda heyet 100 22 verdi özel tertibatlı arac de dediler il saglı

[FONT=sans-serif]bu gün banada teplikat geldi ssk ya gitim kontrol muanesi dedi hastaneye sevk verdi sen heyete gircık dedi rapor bize ulaşır dedi benim rapo 52 vergi indirim 44 as hastasıyım maaşın gesilmedi yatmaya devam ediyor dediler raporlarım süresizdi bana sizin gibi emekli olanları türkiye genelinde kontrole çagıracaklar dediler[/FONT]

süresiz vergi indirimi ile emekli olmuş herkesi kontrole çağırmazlar yalnız emekli olduktan sonra alınan düşük oranlı raporlar ve şüpheli gördükleri raporlar dan kontrol isteyebilirler o bir ihtimal herkesi kontrole çağıracaklar gibi bir bilgi size verilmesi saçma olmuş yüzbinlerce emekli var yukarıda yazdığım gibi sgk nın kontrol isteme hakkı her zaman var ancak ortada süpheli bir durum veya emekli olduktan sonra alınan düşük oranlı bir rapor var ise bu durumda belki kontrol istenebilir belki sizinde yazdığım iki şeyden kontrol istenmiş olabilir

Tebligat geldiyse hemen basvurman lazım.gerek hastane gerek SGK işlemleri uzun sürecek.maasinin kesilmemesi için bir an önce işlemlere baslamalisin.Ben malulen emekliyim.kontrol muayenesi mart 2019 da idi.4 ay kala gitmeme rağmen Mart ayında maaş alamadım.gecen hafta sonuçlandı.Ankarada olmama rağmen hastane ve sgk işlemleri 3.5 ayı buldu

hepimize geçmiş olsun bendede ankelozon spondilit var %55 ile sürekli rapor verdiler fakat dedilerki iki yıl sonra kontrol var dün sgk ya gittim pazartesi heyete gireceksin dedi sehir hastenesimi olsun üniversitemi dedi sehir hastanesi demim pazartesi kontrole başlanacak

bazen kendi kendimi ulan üç kuruş para veriyorlar onuda burnundan getiiyorlar Allah yardımcımız olsun.

vergi indiriminden emekli olduysanız surekli rapor almadıysanız yada emekli olurken kontrol muayenesi verdilerse 1 ay önceden girersenız maaşınız kesilmeden devam edersiniz. normaldır muayene kontrolu olayı büyütmeyiniz arkadaşlar

SSK gün vermedi ama sefk kağıdı verdi bölge Hastanesi'ne sine sefk ettiler rapor nereden aldıysan çapraz hastaneye gönderiyorlar miş öyle dediler

Kontrol muayenesinde alınan oran tekrar ankaraya gidiyormu arkadaşlar. Yoksa kurumlar kontrol muayenesinde çıkan sonucu emekli olduğum kuruma vermem yeterlimi?

e rapor ve e devlet

arkataşlar sizlere sormak istedigim beni s

sk kontrol muanesi istedi hastaneyi gittim doktorları dolaştım evrakları teslim ettim bir ay sonrasına gün verdi heyete girdim 10 gün oldu rapor e devlete düşmedi e devlete nezaman düşer

hastane bana raporu kuruma göderecegiz bekleme dedi

Üst Alt