Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekliye %2,32 zam! Bozdur Bozdur Harca...

Asgari ücret için de emekli maaşları için de "daha ne olsun" kıvamında düşünen ve bunu ifade eden siyasetçiler varken...

İşin daha da kötüsü, " kıt kaynaklarımızı" har vurup, harman savururken ve sistem yolsuzluklara bu kadar müsamaha gösterirken, içler acısı bir durum. ne diyeyim, yazıklar olsun...

ben 30 tl bekliyordum günde 1 simit yerim diyordum o da olmadı..

Kafanı kullan, 20 gün kendi paranla al, 10 gün çal! :)

Asgari ücrete ilk 6 ay % 6 zam yapıldı,isteriz ki daha fazla yapılsın.
Ama buna karşılık emekliye % 2,32, bu ne şimdi yarısı bile değil.
Akademisyenlere,hakim ve savcılara 1000 tl nin üzerinde seyyanen zam yapıldı.
yapılan yolsuzlukları hırsızlıkları görüp üstüne gidebilecek fikir ve hukuk adamları gibi elit tabakanın ağzına bal sürüldü.
Gerisi mi? Amaann biz zaten bu seçimi de alırız ne gerek var mantığı.
Hala körü körüne bir adamın adını yırtınarak bağıranlar, devam edin.

İnsanlık dibe vurdu, insanlık onuru diye bir şey kalmadı. Eşitlik, adalet kavramları sözzlüklerde kaldı. Eşit işe eşit ücret, her insana eşit yaşam standartları istiyorsak çok şey mi istiyoruz... Kodamanlar gülerken garibanlar ağlayacak bu mudur insanlık..

Güya ekonomimiz çok iyiydi 17 ci büyük ekonomiydik karşılığı 24 TL hak eden hak ettiğiyle yaşar Allah yardımcımız olsun

resmi olarak açıklandımı.enflasyon yüzde 2,32 çıktı doğruda enflasyon kadar verilirse gelir sadece korunur.enflasyonun üzerinde bir rakam verilmesi gerekli.sanırım buda yüzde 3 olabilir.sgk açıklamadımı acaba?

%2.32 lik bir zam çok komik.vermesinler bari alsınlar o % 2,32 lik zammı musait bi yerlerine tıpa yapsınlar

Biraz kaba oldu ama söylenecek tek şey buydu bence üzgünüm

gercek enflasyonun %15-20 oldugu ulkede 8,17 cıkıyorsa bı enflasyon zaten 2,3 çıksa nolur 3,3 çıksa nolur.
koskoca sendıka 3+3 kabul etmış ellerınde herturlu hak varken grev gıbı.
emeklı napsın sokagamı cıksın.
yıllardır %5 enflsayon hedefı koyuyorlar bır turlu o gunu goremedık vallahı de bıllahıde yazıyorum o gun gorulurse yanlışlıkla
(kı mumkun degıl petrol fıyatlarıyla bıle 6nın altına duşmeyecektır).
butun maaşları %5 e fıxlerler haberınız olsun.
hemde bunu meydanda bagır bagıra anlatırlar bızım safllarda gozyaşlarıyla aglayarak hıçkıra hıçkıra alkış tutarlar bılmezlerkı %5alıcaklar artık.

herkes hakettiği gibi yönetiliyor ben bunlara % 0 zam bile yapsam 1 ay verip 1 ay vermesem yine oyunu bana verirler diye garanti gözle bakan bi zihniyet var bülent arıncın deyimiyle 2 gün konuşur üçüncü gün susarlar diyen ve bunu açık açık gülerek söylüyolar iyide yapıyolar ellerine sağlık

emekli maaşları zamları neden az devlete yükmüdür emekli

devlet emekli maaşlarına neden çok az zam yapıyor bunu neden kimse itiraz etmiyor haberlere çıkmıyor dernekler para keserken iyide maaşlara zam istemekten acizler mi
bu konuda siz ne düşünüyorsunuz bu seneki zam %2.32
1000 tl nin altında maaş alan emekli ne ile nasıl geçinsin arkadaşlar ses verin sesimiz çıksın rahmetli erbakan hoca mı olması lazım neden emekliyi hükümet düşünmüyor dur sizce...

%50 oy garanti nasılsa..milli irade bunu söylüyorsa size ne kardeşim...padişahımız efendimiz başımızdan eksik olmasın yeterki hiç zam vermesede olur.

Gercektende içler acısı bi durum %2,32 hiç vermesin bari

Üst Alt