Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekliye %10 şubatta zam ne demek?

Muzo

Üye
Konular
35
Reaksiyonlar
1
Selam arkadaşlar, haberlerde gazetelerde okudum emekliye şubatta %10 zam uygulaması deniliyor. kimleri kapsıyor bu zam ssk dan emekli olanları kapsıyor mu?

calışan emeklilerden kesilen %10 kesinti artık kesılmeyecek

Ufukalp bey, 01 Şubat 2016 bu gün posta gazetesinde çıkan haber yoruma açık konuyu biraz açarmısınız.

''2 milyon emekliye zam farkı''
2 milyon 40 bin kişiye zam farkları ödeniyor emekliler bayram ediyor

5434 sayılı T.C. Emekli Sandığı Kanunu'nun mülga hükümlerine göre emekli, malul, dul veya yetim aylığı alan toplam 2 milyon 40 bin 41 kişinin, 1 Ocak'tan geçerli olmak üzere aylıklarında oluşan fark tutarları, Şubat ayı içerisinde aylık aldıkları gün ödenecek.:confused:

algaNihat
Sizin bir bölümünü alıntıladığınız haberde bahsedilen tamamen farklı bir konu.
Memur emeklilerinin zam farklarından bahsediliyor o haberde. Örneğin zam 1 ocaktan geçerli ve adam 15 ocakta maaş alıyor. ödenecek olan da geriye dönük 15 günlük zam farkı.
Bu konu başlığında ise farklı bir durumdan bahsedilmektedir, aşağıdaki linkte yazmıştım.

http://www.engelliler.biz/forum/cal...edenlerin-maaslarindan-kesinti-olmayacak.html

Ufukalp bey teşekkürler aynen dediğin gibiymiş kafam şimdi şarj etti akşam beynim durmuştu sanki :)

Üst Alt