Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilikte sevkle alınan durum bildirir raporu elden verebilir miyiz?

pcaspcas

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
5
Merhaba

ara karar sonucu üniversite hastanesinden durum bildirir raporu istendi. Raporu bugün ilgili bölümden zar zor çıkardım. fakat raporun çıktısını kaşeleyip bana verdiler.
Dedim sizin sevk yazısını yazan kuruma göndermiyonuz mu. Dedi e medula sistemine girdim. biz bu şekilde veriyoruz. sen gidip verebilirsin. zaten rapor e nabızda görülüyor. elektronik imzalı.

Ben şimdi sgk müdürlüğüne gidip yazıyı elden teslim etsem kabul ederler mi. almıyoruz bize sistemden göndermeleri gerekiyor derler mi.
benim anladığım kadarıyla doktor raporu dys üzerinden göndermedi.

Bni de devlet hastanesine sevk etgi 8 doktor gezdim sonra ara karar çıktı bu defa uludağ inv araştırma hastanesine gönderdi, orada kendi hastalık bıranşıma bakan doktor deperlendirip medula sistemi üzerinden evrak gönderdi sgk ya bana kapıt va vermediler e nabızdan da görünmüyor, ama evrak sgk gitmiş aradım geldi dediler sonucu bekliyorum inş emekli olurum

@pcaspcas,

Benim ara karar raporunu hastane SGK'ya göndermemiş, ben de gönderildi sanıp tam 4 ay boyunca boşu boşuna beklemişim :D
Geçen hafta Alo 170 üzerinden bir talep açtım, bu hafta başında da direkt SGK'dan arayıp raporun ellerine ulaşmadığını söylediler. 'Nasıl yapalım?' diye sorduğumda raporu elden getirmemi istediler; 'Mail atsam olur mu?' diye sorunca kabul ettiler. Raporun PDF halini maille gönderdim ve 2 gün sonra dosya kurula iletildi.

Üst Alt