Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik takibinde zimmetten çıkarıldı ne demek?

abdullah sarı

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
15,10,2014 de %55 ile enelli raporu aldım vergi indiriminden faydalanır belgelerim geldi bende30,12,2014 de 7940 günüm oldugundan emeklilik için müracat ettim
internetten bakıyıyorum evralar sevk edildi , zimmetten çıkartıldı yazıyor nedemek oluyor bu açıklama beni bigilendirirmisiniz şimdiden teşkrlr

Dosyanız birimler arasında işlendikçe ve hangi birimden çıkmışsa en son ona göre 'zimmetten çıkarıldı' yazar. Bu durumda en son kişiye yada şahsa gibi bir ifade yazar ve karşısında yine 'zimmetten çıkarıldı' yazar. bu yazıyı görene kadar işlemleriniz devam ediyor demektir.

benim şimdi ne yapmam gerekiyor bilgi edinebileceğim telefon varmı bana nezaman cevap gelir postaylamı geliyor cevap ve nekadar zaman sonra aylık bağlanır.

Aradan 1 ay geçsin sen emekli olabilir yazisi almismiydin

Oğlum vergi indirimine hak kazandıktan 3 gün sonra emeklilik dilekçesi verdi. 24 Ekim 2014 günü verdiğimiz dilekçeye henüz bir cevap verilmedi.
Bir çok ilde çalışma geçmişiniz varsa bu süre çok geç olurmuş diye söylediler. Geçmiş olsun.

Üst Alt