Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik sonrasi memur olunursa primler siliniyor mu?

luca77

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhabalar

Erken emekli olup daha sonra memurlugun kazanilmasi durumunda emekli maasinin kesildigini biliyorum.

Kafama takilan durum su,

Memur olup emekli maasimiz kesilirse, memur olarak calisilan surede sigorta gunlerimiz islemeye devam ediyor mu?
Ornegin 5 sene sonra birakmak istersek ve tekrar erken emeklilikten yararlanirsak memuriyet oncesi baglanan maas rakami calistigimiz gunler ve primler eklendigi icin degisiyor mu?

Tesekkurler

Emeklisiniz ve memur olarak atmanız oldu dediğiniz gibi emekli maaşınızı kestirerek çalışabilirsiniz çalışmaya başladıktan sonra primleriniz eski primlerinizin üzerine eklenir ve ileride tekrar emekli olmak istediğinizde emekli maaşınız toplam prim ve kazancınıza göre yeniden hesaplanır..

Kilavuzda yazanlara gore emekli olanları tercih edebileceği pek bir kadro yok muhtemelen atanirsanizda üzülerek söylüyorum baslatmazlar kadroda boşa gider.

Tesekkurler Ilker Bey

Bende oyle tahmin etmistim ama burasi Turkiye, bazen tahmin edilen seylerin aksi cikabiliyor maalesef.

Üst Alt