Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik raporu için gittiğimde ehliyet için de ibare ekletebilir miyim?

Konular
9
Reaksiyonlar
1
Merhabalar Kanun ve Yönetmelikler sürekli değişiyor Takip edemedim. 2017 için Güncel bilgiye ihtiyacım var.

Sağ Üst Ext. ve Sağ Alt Ext. %62 Oranlı Sürekli İbareli Hakem Hastane Dahil 5 Hastaneden Raporum var.

SGK yeniden üst yazı ile Emeklilik İçin Sevk etti, Gitmişken ÖTV ve H ehliyet ibarelerini ekletmek istiyorum.

H Sınıfı Ehliyet almak için Ayrı Rapor ÖTV için Ayrı Rapor çıkartmak zorunda kalmamak için Başvuru Şekli Nasıl Olmalı ?

Ehliyetim E sınıfı ve bir yerde duyduğuma göre yeniden mi Sürücü Kursuna ve Sınava girmemiz gerekiyor ?

Teşekkürler

merhaba,
@gençparkinson

Vermeye yetkili olan hastaneye heyete gireceksiniz.(Raporunuzda ötv muafiyeti yazmadıgı için) sonra özel hastane yada aile hekimliliğinden surucu ehliyeti için rapor alıp bölgenizde ki il sağlık müdürlüğüne gidip kod alacaksınız. bu kod ile emniyetten ehliyetinizi cıkartacaksınız. Tekrardan sürücü kursu ile muhatap olmuyorsunuz. H ehliyeti ve ötv için ayrı ayrı rapor cıkarmıyorsunuz.

Cevap için teşekkürler önce ÖTV için Hastaneye Yeni Rapor başvurus yapmak şart yani, ve o iş şimdi uzun.. Önce Ehliyet H çevirmek için aile hekimine gidersem onun yaptığı işlem ile Direkt İl Sağlık Müdürlüğüne Gidebiliyorum Doğrumudur ?

Üst Alt