Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik için rapor alıp ileri tarihte emekli olmak mümkün mü?

mehmetaraz

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
2
merhaba
ben %66 rapor ile vergi indirimi ile emekilik hakkına sahiptim yeni yasa ile çalışma gücüne bakıyorlar,raporumu yeniletsem iç güçü kaybı raporu alarak çalışmaya devam etsem,emekliligimi vereceğim zaman yeniden rapor isterlermi yoksa aldığım iş gücü raporum sürekli geçerli olacakmı,emeklilikte tekrar rapor almam gereklimidir.:(

@mehmetaraz,

Sgk girişin ne zaman kardeşim iş gücü kaybına başvurup onaylanıp yılı dolmamış olan kişiler var yılı dolduğu zaman emekli olabilecekler senin kaç yıl sigorta süren var

@güllerin efendisi, bana hafif düzey verildi ama priirim yetiyor fazlasıyla ama günüm 16 sene oldu 2027 de günüm doluyor yılım yani sgk sonucunda tekrar kontrole gerek yoktur yazılmıs 2027 de direk emekli edeerlermi yoksa tekrar hastane isterlermi 2.sorum ise benim normal engelli raporum 5 yıllık 2029 da doluyor ben tekrar hastane raporu almasam engellimi yeniletmesem sgk emekliliğimi kesermi bi kac kisi engelli raporuna bakmaz sgk emekliliğim devam eder ededi

Raporun geçerlilik süresi vardır mutlaka. en uzun süre 6 ay olabilir. Tahminim maks 1 ay

Üst Alt