Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
29.12.2017 tarihinde kıdem ve ihbar tazminatımı alarak işten ayrıldım. Bu hafta emekliliğe başvuracağım. Emeklilik için gerekli belgeleri paylaşırsanız sevinirim.
fatihyp
sgk işten çıkış bildirgesi, vergi indirimi yazısı ve rapordan bir fotokopi alıp sgk emeklilik servisine müraacat edin. size tahsis talep formu verecekler. doldurun onu teslim edin. 2 ay sonra e devlette emekli bilgileriniz görünecektir.
2 ay sonra %80 vergi indirimiyle emeklilik için müracaat edeceğim. Hangi belgeler?
Yaklaşık 2 AY SONRA %80 VERGİ İNDİRİMİYLE
Emeklilik için müracaat yapacağım. Bütün şartları taşıyorum.
SGK da MÜRACAAT ESNASINDA HANGİ BELGELERİN YANIMIZDA OLMASI GEREKİR? HANGİ BELGELER LAZIM
OLUR ve EMEKLİLİK MÜRACAATI ESNASINDA ÇALIŞIYOR
veya ÇALIŞMIYOR OLMAK FARKEDER Mİ?
ayDÜNYAvazo çalışıyorsanız SGK dan emekli olabilir yazısı alıp iş yerine vermeniz gerek iş yeri çıkışınızı yapacak bilgiler 1 ya da 2 saat için de sgk sistemine düşer (yada ben elden aldım çıkış belgemi) o belge görüldükten sonra vergi indirim belgeniz ile sgk ya emeklilik için başvurmanız gerek. Çalışmıyorsanız bu konuda çok bilgim yok Sgk ya gidip vergi indirimi belgeniz ile başvurmanız yeterli olur diye düşünüyorum