Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik için alınan raporda bipolar mı OKB mi değerlendirmeye alınır?

samedo99

Aktif Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
376
Merhaba Bipolar yüzde 40 OKB yüzde 60 tek rapor yüzde 76 bu rapor ile emeklilikte hangi hastalık dikkate alınır acaba? Teşekkürler. @OğuzHan112

Emeklilik konularına girmiyorum.. bipolar bozuklukta oldukça zor bir hastalık, okb psikiyatrinin kanseridir.. yeterli mi? 🙂🤝

@samedo99,

@OğuzHan112 Evet biliyorum ancak 1 den fazla hastalık var ise en ağır olan dikkate alınır diyorlar o yüzden sordum bipolar bu durumda değerlendirilmez mi acaba diye sordum

Evet arkadaşlar YSK itiraz sonucum olumlu sonuçlandı.
Hayırlı uğurlu olsun
gözün aydın hayırlı olsun
@samedo99, Hayırlı olsun kardeşim... Sevindim senin adına...
Gözünaydın hayırlı olsun senin için.
@samedo99, Sen itiraz olumlu sonuçlandı demiştin emekli olmamış mıydın 🤔 Bir karışıklık falan mı oldu iptal mi ettiler sonradan.

Burada da bazen emeklilik başvurusu yapan arkadaşlar 170 i arayıp bilgi almaya çalışıyor boşuna. 170 de çalışan kişilerde bizim Dys Evrak Takibi ekranında gördüklerimizi görüyorlar sadece. Ona göre dosyan şu birimde falan diyorlar dosyanın içeriğini göremiyorlar.

Üst Alt