Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik için aldığım rapor mu kendi aldığım raor mu geçerli..?

reis3542

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
ARKADAŞLAR SELAM ÇÖZEMEDİĞİM BİR KONU VAR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM 3 YIL ÖNCE ŞAHSİ BAŞVURUP % 75 rapor aldım ve emekli olurken sevk edilen hastaneden % 100 rapor aldım tabiki bu rapor ssk ya gitti elime geçmedi ve emekli oldum

şimdi merak ettiğim şu geçerli olan hangi rapor
eyer emeklilik raporu ise bu raporu bana verirlermi nasıl ulaşabilirim eyer kendi aldığım raporsa bunu yükseltmek için tekrarmı başvurmalıyım
raporu araç park kartı gibi şeyler haklar için istiyorum

teşekkürler

tekrar rapor almanıza gerek unutmayın engelli raporu bir kez alındığında süre kısıtlaması yoksa emeklilik haricinde omurboyu gecerlidir raporunuzu aldığınız hastahanenin heyet bolumune başvurun raporun bir orneğinin tarafıma verilmesi isteğinde bulunmanız gerekir

MEHMET-41 TEŞEKKÜRLER işte sorun orda yüksek olan raporum emeklilik içindi ssk ya gitti onu bana verirlermi ssk sevkiyle gittim hastaneye ve raporu biz oraya göndercez dediler

Üst Alt