Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik düzenlemesini Anayasa Mahkemesi’ne götürecek olan vekilimiz Aylin Hanım’a nasıl destek olabiliriz?

BENCE HER ENGELLİ KAMU DENETLEME KURUMUNA SGK YI ŞİKAYET ETSİN BU YASA ENGELLİYİ MAĞDUR ETTİ DİYE HATTA BU İŞGÜCÜ KAYBI SAÇMALIĞI SON BULMALI .CİMER DE YAZIYORUZ SIFIR ETKİ

ONUDA YAPTIM DA KIMI KIME SIKAYET EDECEĞİZ Kİ
DAHA BUYUK BIR EYLEM PLANLMAK LAZIM

Tabiki destek vermek gerekiyor ama Twitter hashtang etkinliği iyi ses getirir.

Arkadaşlar sayfayı sadece bu konudan dolayı actim...adil olmayan ve haksız olan bu 5510 yasa için başıma gelen şey herkesin başına gelecektir öyle veya böyle...sizden ricam kalem kalem ele aldım....başıma gelen bu red kararına bağlı olarak ses çıkaralım lutfen beğeni veya paylaşım yapınız @OturanBoğa

Takip edelim de kopyala yapıştır yaptım. Çıkmadı?

Birlik olmalıyız, seçim yatırımları seneye başlar, belki geçmiş raporları kabul edip baltahazarı bundan sonra ki raporlarda dahil etmezler, yasa esneyebilir belkide

Merhaba Gençler,
Gerek X'ten gerekse Instagram'dan beğeni ve paylaşım yapmalıyız.Burada gün sayan hatta 2023 KASIM'da emekli hakkı kazanmış ama bir müddet daha çalışabilecek(5-6 yıl ) biri olarak bir anda 16 yıl ilave ile karşı karşıya kalmış şekilde karşınızdayım. Nice hikayeler vardır bu tarzda çok yazık.Yazık olan bu konu özelinde STK ların sessizliği.. AylinYaman Hanım olur bir başkası olur yeterki bize ışık tutan birileri olsun...

@cun0nline,

bende 2023 haziran da hak ettim ama çalışmaya devam ediyorum malesef :( kazanılmış hak geri alınmaz mantığıyla düşünüp yasa teklifi verildiğini bilmeme rağmen ihmalkarlık yaptım ve beni etkilemez diye düşündüm :(

@hanifeaydin,

Birlik olduğumuz daha önceki eşimin atama durumlarında ki gruplarda twitter ve bakanlığı faks yağmuruna tutup geri attırmıştık,
burada yapmamız gereken bir grup oluşturalım,
daha sonra haftanın yada günün bazı zamanlarında mhp başta olmak üzere bu işi yapabilecek halka kulak verecek kişileri etiket yapıp meclise acıtasyon yaptıracak kişileri bulmalıyız,
en önemlisi bizim ki gibi başka mağdurları bir araya getirecek bir oluşum grubuna herkesi toplamayı çalışıp, o kişilerede bunu yapabileceğimize inandırmalıyız, bu saydıklarımız bu işin yarısından fazla olma ihtimalini taşır, burada hergün konuşsak bile kimse sesimizi duymaz, önümüzde seçimde diğer partilerin şansı çok yüksek hükümette bunu biliyor ve bu seçim malzemesi olacak bir konu, bunu lehimize çevirmek için büyük bir fırsat önümüzde bizleri bekliyor..

Kazanılmış hakların yok sayılması söz konusu olduğu için Anayasa Mahkemesinin hak ihlali kararı vermesi yeterli olur. Yeterki Anayasa mahkemesine başvuru yapılsın.

Dr Aylin Yaman chp Ankara millet vekili, Aile Sağlık çalışma ve sosyal işler komisyon üyesi,,, bizim için Anayasa ile ugran Vekil , arayalım sürekli not ve dilekrimiz için ,Lütfen rica ediyorum

Kendilerine bu zulmü uygulayanları bile hala savunup CHP ye mi oy verseydik diyenlerin tüm yazışmalarının ekran görüntüsünü alıp bu yasayı iptal ettirmek için Anayasa Mahkemesi'ne göndermek için çalışma yapan CHP li Aylin hanıma yolluyorum. Lütfen yasayı mahkemeye götürmeyin hak ettikleri şekilde yaşasınlar diye her gün topladıgım ekran görütülerini CHP ve Aylin hanıma yolluyorum. '' Sogan ekmek yer davamızdan vazgeçmeyiz '' diye slogan atıyorsanız sogan ekmek yemeye devam edeceksiniz !!

@Gokayy,

Mevcut hükümet maalesef anayasa fln takmıyor, düzenleme getirilmesi için seçimi kullanarak bişeyler yapılmalı

@neoplis,

Genelleme yapmak doğru olmamış sanki bu konuda hak kaybına uğrayanlar sadece bahsettiğiniz tarafı savunanlar değil ki. Partiden ziyade bir hak kaybı var bunu hangi kişi çözmek icin uğraş veriyorsa konu özelinde destek verilmeli. Bizlerinde ekran görüntüsünü atabilirsin zira bahsettiğiniz tarafı savunmayanlardanız...

Bazı arkadaşlar
@Gokayy,

Mevcut hükümet maalesef anayasa fln takmıyor, düzenleme getirilmesi için seçimi kullanarak bişeyler yapılmalı

Anayasa mahkemesinde hak ihlali çıksın yeter. O zaman takıyorlar mı takmıyorlar mı görürüz.

Ve sanki özellikle bu forumda bazı arkadaşlar anayasa mahkemesine gidilmesin diye uğraşıyor. Galiba onlara bi faydası olmayacak diye düşünüyorlar. Ben engelli yakınıyım ve bana hiç faydası yok ama binlerce insanın hakkı yenildi. Şuan bu yenilen hak için sesimizi yükseltmezsek verilecek her kararı kabul etmiş oluruz.

@Gokayy,

Hocam benim %50 raporum var istemezmiyim Anayasa mahkemesine gitsin ve bu karar durdurulsun iptal edilsin ama inan bu ülkede yaşamak o kadar zorlaştı ki, saçmalığa bakar mısınız dünyanın hiç bir yerinde yok bu, neymişte 2008 öncesi emekli olursa çalışabilirmiş, 2008 sonrası çalışamazmış, hangi zeka özrü olmayan bunu doğru yorumlayabilir?
benim anayasayı takmazlardan kastım bu ülkede daha neler göreceğiz demek istedim, umurlarında olmuyor hiç birşey, kalem silgi onlarda istediklerini yapıyorlar, 2028 bu ülkenin miladı olur dilerim herkes hakkını sonuna kadar alır.

abi herşeyi geçtim haydi hep birlikte birlik beraberlik yapalım akşamları twitter etkinliği yapalım, haftada 3 gün tt olsak bize yeter mutlaka birileri görür, herkesin işi gücü var herkes hemen katılamaz belki ama kim var kim yok rte dahil herkesi etiket yapalım canlarından bezdirelim herkesi, zaten engelli kelimesi yüreği hassas bi çok kesime duygusal olarak hitap eden bir kelime olduğundan, bunu siyasi malzeme olarak kullanacak çok siyasetçi var acıtasyon yaparak, hakkımızı isteyelim ama diğer sayfalar ve forumlarla birleşmemiz lazım.

@Zenryou,
Ben şunu anladım bizim tt olma şansımız 1milyonda 0,5...benim yazdıklarım hiç okunmuyor bile, şurada aktif 5 kişiyiz nasılsın olucak

Enişte bize bi el atsa olacak valla yoksa biz 3,4 kişi olmaz bu iş

Üst Alt