Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik başvurusu sonrası ne zaman maaş bağlanır?

Astronot

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar,

Ben 26 şubat'ta unkapanıdaki SGK ya özürlü emeklilik başvurusunda bulundum.Tahss numarası verdiler , Hangi tarihte ilk maaşım yatar ? İnternet üzerinden emekllik başvuru takibini hangi siteden görebilirim ?

Teşekkürler.

Emeklilik basvurusunda Kurum dışına ne anlama geliyor?

126.02.2014istanbul sgim unkapanı sgm tahsis emeklilik müracaat servisineelden sevk edilmek üzere işlendi
226.02.2014istanbul sgim unkapanı sgm tahsis emeklilik müracaat servisinezimmetten çıkarıldı
326.02.2014istanbul sgim unkapanı sgm emeklilik işlemleri 3 servisineelden sevk edilmek üzere işlendi
426.02.2014istanbul sgim unkapanı sgm emeklilik işlemleri 3 servisinezimmetten çıkarıldı
528.02.2014istanbul sgim unkapanı sgm giden evrak servisineelden sevk edilmek üzere işlendi
628.02.2014istanbul sgim unkapanı sgm giden evrak servisinezimmetten çıkarıldı
706.03.2014kurum dışınaelden sevk edilmek üzere işlendi
806.03.2014kurum dışınazimmetten çıkarıldı

Değerli arkadaşım Astronot
, Bende Nisan 7 de %50 raporumla 17 yılımı doldurduğum için emeklilik başvurusunda bulunacağım. Sen bu konuda tecrübeli biri olarak bana yol gösterebilir misin?

1- Varsa başvuru dilekçesi formu sizde var mı?
2- SGK'nın hangi birimine başvuru yapıyorum. Benden raporu istiyorlar mı?
3- Benim Vergi indirimi hakkımda var. Bu vergi indirimi belgesini benden istiyorlar mı?
4- Bana dikkatli olmam gereken konuarda ne gibi önerilerde bulunabilir siniz?

Şimdiden teşekkür ederim.

Selam WhitewithBlack ,

1- Emekliik başvurusu dilekçe örneği linktedir.
http://www.sgksorgulama.com/attachments/165_emeklilik_dilekcesi.xls
2- Son çalıştığın isverenin muhasebeye sor bağlı olunan sgk kurumu neresidr? öğren.
3- İşin önemli kısmı olan vergi indirimi belgesini muhakkak yanında götür. Sağlık raporun fotokobsini versen yeterli.
4- Dikkatlı olman gereken belgeleri eksiksiz doldurman ve memuru uyandır kontrol etsin bazen ayakta uyuyorlar.

Şimdiien hayırlı olsun.

Teşekkürler Oturanboğa.

Üst Alt