Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik açısından Hizmet Birleştirme işlemi nasıl yapılıyor?

meh020

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar,
Şimdi kamu kurumunda çalışmaktayım daha önce Ssk hizmetim ve bankadan yatan özel emekli sandığı hizmetim var. Şimdi hizmet birleştrme yapmak istiyorum nasıl bir yol izlemem gerekir? Daha önce yapan yada bilen arkadaşlar bilgilendirebilir mi ?

İşyerinizde mutametlik var yada diğer adı ile personel işleri..
Oradan arkadaşlar size yardımcı olur..

işin doğrusu o personel Şubeye dilekçe yazacaksınız hizmet birleştirmesi yapmak istediğinize dair dilekçe yazacak imza basacak ve vereceksiniz... Ama Memur iseiz evvela asalet almanız lazım..

Personelden falan dediler de asalet ilk defa siz dediniz. Biraz önce personele danıştım asaletten bahaseden olmadı ? Kesin asaleti beklemem lazım mı ?

Asalet tasdiklenmesini bekleyin derim bence; ilk başta dilekçenizde asalet gerekçe gösterilerek red edilirsiniz. İsterseniz Personel Şubeye tekrar sorun asalet konusunu unutmuşlardır..

Dün Ssk ya da gittim bahseden olmadı. SSk dak arkadaşlar şimd ssk işleri hızlı hallediyor bir an önce talep et dediler red alsak sonra sıkıntı olur m ?

Red alırsanız sıkıntı olmaz. Gerekçe asalet almadığınız için red edildi derler. Yani asalet bekleyin sonra başvurun anlamına gelir.
Daha önce bir arkadaş denedi red edildi. Asalet alıp tekrar başvurdu işleme kondu...

Bu iş için SGK.ya gitmenize gerek yok. İşyerinizde personel şube yapabilir..

benim şu anda ssk ödediğim yer köyde sıradan bir bakkal basit vergi usulüyle çalışan bir bakkal ben burdan maaş almıyorum ricaya minnet çalışıyo görünüyorum ssk ödemek için.ben 2013 emeklilik için hastaneye sevk edildim ankaradan gelen sonuç yüzde60 malül görünmediğiniz için red edildi diye geldi.benim net olarak öğrenmek istediğim konu tam olarak emekliliği hangi yılda hak ettiğim 3derce vergi indirimiyle.benim sskdan 1261 gnü doldurmam gerekiyomuş yani bağkurdan 4300 gün olması bana yetmiyo

ben yapmıştım asalet olayını ilk defa duyuyorum dilekçe yazmıştım. Önceki iş yerinden aldığınız çalışma yazısını ve şu an çalıştığınız kurumdan alacağınız yazıyı eke koyup dilekçenizi personel işlerine vermeniz yeterli olur.

malül başka erken emeklilik başka
Malül demek; işe başlamadan ya çalışıyor yada az sakat olmak ama sonra hiiiç çalışamayacak durumda olmak demek..
Sizinki önceden var olan sakatlık veya sonradan varolan %40 sakatlık ile çalışmak demektir. Malül emeklilik zordur kabul edilmesi zordur. Ama erken emeklilik sakatlık derecesine göre değişir.

bu arada heryere yazma:ilk yazdığın forumunu koru ve hakim tut: benden başka diğer kardeşler sana fikir verir yardımcı olur...

aha kartanesi06 kardeşimiz şahit :)
demiştim asalet gerekli..

kurumdan kuruma değişiyor o zaman ben tasdik olmadan birleştirdim aynı zaman da derece ve kademe ilerlemesi de yaptılar =)

Bizim kurum da sorun etmedi arkadaşlar asaleti. ssk dan olan hizmetlerimi e devletten cıkardım bankadan olan hizmetlerim içinse hizmet belgesi istedim. İşlemlere başladım.

Üst Alt