Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli olursam ehliyetime el konur mu?

yaşar18

Üye
Konular
37
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar yaygın anksiyete bozuklugu sebebiyle 10 senedir tedavi görüyorum iyilesemedim 10 senedir ilaç kullanıyrm.eger %25 oran alıp diger hastalıklarımla emekli olabiliyorum anksiyete bozuklulugundan %25 alıp emekli olursam ehliyetime el konulurmu bilgisi olan arkadaş cvp verirse sevinirim.

bence konulmaz şizofren gibi durumlarda konuluyor. tabi yine araştır

Ankiyete bozkluğunda ehliyete el konulamaz..

ciprelex 20 mg kullanıyorum ben sağ gözüm çok az görüyor. %32 raporum var gözden ? B sınıfı monukler ehliyetim var. sen ne antideprasını kullanıyosun? yeşil reçeteli felan mi ?
+ duygu durum tanısıyla %25 raporum var psikologdan hayatı boyunca toplamda %49

panik atak gibi bişi var sanırım sende. ama merak etme aksiyete teşisinde öyle bişi olmaz. almazlar

mustafa bey 1- yaygın anksiyete bozujlugu
2- orta depresif nöbet tanısı konuldu 10 senedir tedavi görüyom
eger % 25 alırsam diger hastalıklarımla emekli oluyorum bu şekilde emekli olursam ehliyetimi almalarından korkuyorum bilen varmı arkadaşlar ehliyetim alınırmı anafranıl 75 mg kullanıyorum

Sürücü yönetmeliği'nde Ruh ve sinir hastalıkları muayenesine ilişkin esaslar maddesini inceleyin. Göreceğiniz üzere ehliyetinize el konulmaz.

ehliyet alabilir miyim diye sorulsa mantıklı da. emeklilikle ehliyet arasındaki ilişki kurmak oldukça garip olmuş...

Üst Alt