Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli olmam EKPSS ile atanmama engel mi?

mehmetsert

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar,

2011 yılında erken emekli oldum. Yalnız paraya ihtiyacım var ve çalışmak zorundayım.
39 yaşındayım. emekliliğimden dolayı veya yaşımdan dolayı atama olmama ihtimali varmı.
Ekpss 2018 sınavına girmeyi düşünüyorum. Boşunamı girerim sınava, bilgisi olan varsa bilgilendirirseniz sevinirim..

şayet atanırsanız memuriyete başlamadan müracat aşamasında maaşınızı hemen kestirmek durumundasınız yaş ile ilgili bir sorun çıkmaz

emeklilik hakkımı kayıp mı ediyorum atama çıkarsa

malesef siz özel sektörü deneyin emeklililer çalışabiliyor maaşı kesilmeden

sınava girmemek daha mantıklı o zaman :D teşekkürler verdiğin bilgiler için.

Kimse çift maaş alamıyor maalesef.Mantıken yanlış bir durum aslında düşünürseniz.Bir yerden 2500 alacaksınız diğer yerden 1000 küsür alacaksınız.İstanbul gibi illere yetmiyor tabi bu para bile.

çift maaş almakmı mantıken yanlış bir durum anlıyamadım arkadaşım.

mehmetsert

Hem emekli maaşını alıp hem memur maaşı alabilen yok yasal olarak.emekli maaşını iptal edip 2500 tlden memur olursunuz çalışırsınız bu kadar.

mehmet-41

işkur tarafından özel sektöre engelli kadrosunda bir işe girersem emeklilik maaşım kesilmez dimi?

kesilmez yeterki işe girişin sgdp olarak bildirsin işveren

Üst Alt