Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli olduktan sonra çalışmaya devam edeceğim. Nelere dikkat etmeliyim?

PANEL76

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar isyerimle konuştum hem calisip hem emekli olucam bu ayin 25inde basburcam ne yapım lazim bide ben sgkdan emekli olur yazisini aldim ne kadar surede cikar %15primi bendenmi kesilecek yoksa işyerini oducek bide şuan sendikaliyim emekli olunca kapsam dişi olucam maasta artma olurmu

Emekli olduktan sonra sosyal güvenlik destek primi öder statüde sigortanızı yapacak işyeriniz.

Emeklilik için başvurdktan sonra 2 ayda bağlanır emekli maaşı.

sgdp'ni işvereniniz ödeyecek.

tarum ne kadar emekli aylığı tahsis edildi acaba tarfınıza ?

Saolun Bülent bey...labidu ben daha basvurmadim 25de basvurcam sskdan sadece emekli olur yazisi aldim..

Arkadaşlar ben emeklilik başvurusu yapicam şuan calisiyorum isten ayrilsam 2ay sonra badvursam badvurumu kabul ederlermiş iilla calsiyor olmammi lazim yatdimci olurmusunuz

pirim ve yıl tamamsa istedigin zaman çıkıp istedigin zaman emeklili ge baş vura bilirsin şartlar uyduktan sonra emeklilik için çalışıyor olmanız şart degil sadece vergi indirimi yok ise ona baş vurmak için çalışıyor olmanız gerekli

Uğur kardeş tesekkur ederim vergi kndirimkm var ...

tarum 41;

naptınız başvurdunuz mu?

cumayi bekliyorum işveren yan çizdi cumaya kadar bekle dedi bana herhalde emekli ol dicekler calismayi kabul etmediler bakalim cuma son gün konusucam artik hayirlisi şuan maasimda iyi calistigim yerde birazda kararsizim nasip artik

tarum 41;
size şunu diyeyim işvereni zengin ederek aldığınız 3000 lira yerine sgkdan alacağınız 2100 tl emekli aylığınız daha kıymetli daha iyi daha sağlam.rest çekin işverende kimmiş keyfinize sağlığınıza sıhhatinize bakın hayatın tadını çıkarın sevdiklerinizle vakit geçirin ölümlü dünya kimin ne kadar yaşayacağı bellimi.

Labidu: haklisiniz bugün konuştum bana 1aydaha beklermisin dedi bende tamam dedim içimdekisese ggüvendim bakalim 1aydsha bekliyeyim rRabbim hayirlisini vericek hep dua ederim hayirli değilse olmasin diye bakalim labidu bekliyeyim allah kaza bela vermediği surece nasip artik dizinde yazfiklariniz çok mantikli ben sadece 14aylik oğlumu dusunuyom geleceğini isi birskinca is bulamazsm emekli maasi gün geçtikçe erir gelişmeleri paylasicam esen kalbin labidu

Tarun 41 toprağım engelli raporunuz ve vergi indiriminiz kaçtı sormamda bir sakınca yoksa?
sizden tekrar rapor falan istedilermi bu işlemler içim?

%46 işitme kaybi daha emekliliğe basvurmad im tekrar rapor istiyorlarmi basvurursam

Emekli olunca acaba tekrar calisirken is verenin yasa gereği calistirmasi gereken engelli kadro acigini kapatabiliyomuyuz.eğer bizim calismamiz onun yasadan faydalanmasini sagliyorsa calistirir diye düşünüyorum. Birde emekli olduk ve tekrar calismaya basladik calistigimiz sure tekrar tazminat hak ediyormuyuz.

emekli olduktan sonrada engelli statüsünde evet çalışabiiyoruz

ve emekli olduktan sonra çaışaçağın dönemde iş yeri seni çıkarırsa kıdem tazminatı tabiki alabiliyoruz

Üst Alt