Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli maaşında az süre Bağkur varsa bu SSK emeklisine göre daha düşük maaş mı demek?

s.yücel

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar emekli maaşı bağlanırken az süre bağkur pirimi varsa ,,ssk maaş ından düşükmü olur?

11 sene bağkur ödedim daha sonra ssk ya geçtim emekli olurken asgari ücret düzeyinde ssk dan maaş bağlandı son 3 seneyi ssk dan ödemeniz lazım

İşin içine bağkur primi giriyorsa, emekli maaşı düşük oluyor...

2013 ENFLASYON ZAMLARI öcak 5,32 temmuz 2,38

Ben 20,12,2012 de emeklilik için dilekçe verdim.tahmini olarak 20 günde bağlıyorlarmış.OCAK ta alsamda almasamda ,ilk maaşım ocak ayı na bunu yansıtıyorlarmı.BU SORUMU ALO 170 SSK CEVAPLANDIRAMADI..LÜTFEN CEVAP

ne zaman müracaat etmişseniz maaşınız o andan itibaren alırsın diyelimki maaşınız 3 ay sonra bağlandı müracaat ettiğinizden itibaren 3 aylık toplu olarak alırsınız

serdar bey: başvuru yaptıgınız tarihte çalışmıyor olacaksınız birde başvuru yaparken tahsis talep formu doldurdugun tarihden ihtibaren maaşın işler

Üst Alt