Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Elimdeki özel hastane belgeleri rapor alırken işime yarar mı?

matpcy

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
devlet hastanesinde sağlık kuruluna giricem ancak elimdeki tahliller çekilen kalp eko ları falan hep özel hastanede kabul edilirmi? ya da diyelim ettiler ankara bunların hepsi özel hastanede git devlet hastanesinde yaptır diye reddedermi?

Hayır hiç bir heyet dr.u bunu demez, elinizde hastalıklarınıza ait ( epikiriz, mr, film, tahlil ilaç raporu vs.) ne varsa götürün. dr un özeli resmisi gayriresmisi olmaz

çok teşekkürler. numune hastanesine p.tesi gitcem onlar bişey demez ama ankara geri gönderiri rededer falan diye duydum

sgk sicilinde bir sey gozukmedigi icin..raporlarin okeylenmesi lazim..suphe uyandirir..

teşekkürler. yani şunu anlıyorum. benim elimdeki kalp ekoları, kan tahlilleri v.s hepsi özel hastane. p.tesi heyete girince doktorlara bunları vericem ve rapor alıcam. bu raporda ankaraya gitcek onlarda onaylıcak. yani heyetde elimdeki özel hastaneden alınan belgeler geçerli dimi

sgk anlasmali ozel hastanelerdeki alinan raporlar sgk sicilde hepsi gozukur..Lakin tamamen ozel hastahane ise bu raporlarin heyet verecek sgk devlet veya arastirma hastahanesinden onaylanmasi gerekir.... sahsi fikrim kabul gorse herkes ozelden rapor alir heyet esnasinda doktora sunardi..Tabi ki onceden alinan ve rapor ve epikrizler tahlil ve tekkitler isinizi kolaylastiracaktir....

ankaraya rapor gitmez.hastaliginiza dair verilmis olan engel orani ve teshis gider.supheli bir durum var ise ankara rapor ve sonuclari sizden veya hastahaneden ister..

Üst Alt