Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Elimdeki %90 raporla ötv istisnasından yararlanabilir miyim?

fasaya

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
0
%90 vergi indirim raporum ile ÖTV istisnasından faydalanabilir miyim? benden yeni rapor istenirmi

Hayır, özellikle otomobil satın almak için rapor alınmalı. Yani rapoırda otomobil alımı ile ilgili ibare olması şart.

3 yıl önce Nakil vasıtalar vergi dairesine vergi indirim belgemi gösterdim ve bava ötv istisnası için yeterlidir dendi

Bilemiyorum... Ben hem söylediğim şekilde tecrübe ettim. Raporun alınış amacında ne yazıyorsa, o amaçla kullanılabilir...

nasıl arac alırım

gözlerimdeki rahatsızlıktan dolayı bana H ve B sınıfı ehli yet vermiyorlar Vergi indirimi ile ilgili raporum %90 bununla başkasının kullanımı için ÖTV istisnası ile araba alabilirmiyim ne yapmam lazım

%90 ve üzerinde, özellikle vergi muafiyetli otomobil almak için talep edilmiş sağlık raporu alırsan, evet, başkasının kullanabileceği statüde ÖTV muafiyetli otomobil satın alabilirsin

Üst Alt