Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye yanlış kategoride girdim. Şimdi ne olacak!?

Yükselsalduz

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Lütfen acil yardim! ben bipolar bozukluktan zihinsel engelli kategorisinde ekpss ye girdim yanlış mi girdim ruhsal ve duygusal bozukluk olarak genel engelli kategorisinde mi girmem gerekiyordu ?peki şimdi durumum ne olacak bilen kişiler cevaplarsa cok memnun olurum tesekkurler

Ekpss hatalı sinav

Lütfen yardim! Ben ekpss bipolar bozukluk durumundan hastane heyeti rapora zihinsel yazdığı için zihinsel engelli kategorisinden girdim.sinava yanlış girmiş oldum şimdi ben bu ilgili hastaneye dava açsam sınavımı kurtarmış olur muyum yada neyi değiştirebilirim ?cvp için cok teşekkürler

Son düzenleme:
hiç bir şey yapamazsın geçmiş olsun, atandığın kurum senden yeni rapor isteyecek zihinsel hasta olmadığın için ataman iptal edilecek
bi dilekçe yaz olmadı hocam
geçmiş olsun

@yükselyalduz lise misin önlisans mı hangi bölümsün

yani sınavdan sonra dilekçe yazarsan aleyhine olur gibi düşünüyorum yani sanmıyorum ki bu seçim arefesinde seni haklı bulsunlar
neden sınavdan önce yazmadın diye suçlu bulurlar seni bence karışma

sınavın nasıl geçti hocam

Ortaöğretim den girdim .sorular zihinsel engel grubu tabiki cok basitti..ama benim suçum ne yaa bana zihinsel yazdılar .orda kabak gibi bipolar bozukluk yazıldığı halde

valla hocam karışma bu saatten sonra nasipten öte köy olmaz, bekle yaşa gör
hakkında hayırlısı olsun
keşke sınavdan önce ayıksaydın
en azından senin gibi dürüst insanlar var kimileri hala yaptığı hatanın farkında değil
karışma öylece kalsın bir yere bir şey yazma düzelmez
hele bakalım kaç puan gelecek durumun ne olacak yine konuşuruz hocam
zaten çok yüksek puan almamış isen hiç yazmana gerek yok yani atanma durumun yok ise gidip de boşuna dilekçe yazmana gerek yok
atanma durumun var ise de, orası karışık işte atanacağın kurum sıkıntı çıkarır ise ne yapacaksın hiç bir bilgim yok ne desem de boş
geçmiş olsun tekrardan

hastane zihinsel yazdıysa sorun yok bipolarda zihinsele giriyor

raporun kaç sadece bipolarmı

bir şey olmaz merak etme eğer ki 90 civarı puan alışan atanman garanti olur....
sakın bunu dallandırıp kurcalama sınav grubunu değiştirme sakın o hatayı ben yaptım atanamadım kaç yıldır yoksa şimdiye bende memurdum.. :( :(

yanlış yönlendirme yapıyor mağdur edebiyatı. bipolar zihinsel falan değil eminim buna. hastanenin zihinsel yazma olasılığı yok

hayır amacın ne genelden giren ruhsal engellilerin sinirlerini germek mi madem raporunda zihinsel yazıyor hiç ses etme devam et yoluna

Atasözü;
Tatlı tatlı yemenin acı acı geğirmesi olur

Anlamı;
Sonunu düşünmeden hoşlandığı şeyleri yapan kişi, bir süre sonra bunun sıkıntısını çeker.

Benim hatam değil bilseydim bu hatanın olmaması için elimden gelenini yapardım emin olun.evet benim sadece bipolar bozukluk başka engelim yok

Raporda zihinselmi yazıyor

Kim bilir kaç bin kişinin hakkına girdin. Bak çok sıkıntı çekersin
Adalet eninde sonunda tecelli eder. Atansan bile, bi soruşturmada patlarsın. Evrakta sahtecilikten.

Vicdanınızı hafifletmeye çalışmayın. Zihinsel engelli ne demek siz çok iyi biliyosunuz. Ruhsal ve davranış Bozukluğunu, mental ve zeka geriliğiyle bir tutmayın!

Kayıt edenler hep yalnış etmişya

Mental bozuklar zihinselden gircekti

Kaçtane var sizin gibi

Doktorda zihinsel yazması saçmamış raporda

Hastalığı bipolar raporda zihinsel işaretlemiş doktor

Hayırlısı artık

Başvuru klavuzunda IQ değerlendirmesi yoksa zihinselden giremez diyor bu çok açık ben de şizofreniyim benim raporumda da zihinsel yazıyor başvuru klavuzunu bile okumamış sınava giren arkadaş ben genelden girdim atansa bile belgeleri inceleyen kişiler zihinsel olmadığını farkeder

herkes atansa bile sonra iptal olur diyor kimse tercihlerde işgal edeceği kontenjanı hesaba katmıyor onun yüzünden tercih edilen kadrolar 1 kişi aşağı kayacak (bunun gibiler kim bilir kaç kişi)

Adaylar beyan ettikleri bütün bilgilerin doğruluğundan sorumludurlar. Bir adayın beyanınıngerçeğe uymadığı veya evrak üzerinde sahtecilik yaptığı tespit edildiği takdirde bu aday, aradan geçensüreye bakılmaksızın bu sınavdan elde ettiği tüm haklarını kaybedecektir.

Sınava veya kuraya katılma hakkı olmadığı hâlde sınava girip yüksek puan almak veya kurada bir kadroya yerleşmiş olmak, görevememur olarak atanma hakkı doğurmaz. Koşullardan herhangi birine durumunun uymadığı tespit edilen3adaylar, EKPSS/kuraya alınmış olsalar bile bu sınav/kura sonucu ile elde ettikleri hiçbir haktanyararlandırılmazlar.

Sınav ve kura sonuçlarının geçerli sayılabilmesi için bir adayın bu kılavuzdaki tüm kurallarauyması zorunludur. Bu kurallara uymayan adayların sınavı/yerleştirme/kura sonucu geçersizsayılacaktır. Sınavdan/yerleştirmeden/kura sonra bile olsa bu kurallara uymadığı saptanan adayların,sınav sonuçlarından doğan tüm hakları iptal edilecektir.

aynen dediğin gibi klavuzu okuma zahmetine girseydi bipolarların zihinselden giremeyeceğini bilirdi. biz de girseydik o zaman zihinselden.

bende şizofrenim zihinsel işaretli, aile sosyal politikalar bakanlığı zihinsel yaptı (defalarca uyarmama rağmen) sonra ösym de zihinsel işaretledi
bir hafta git gel yaptım ösym ile aile sosyal politikalar bakanlığına yaptığınız yanlış kılavuzda kimlerin zihinsel olduğu yazıyor dedim
anlamadılar

sorumluluk kendilerinde olmadıkları için rahatlardı ama 10 yıl geçer sonra tüm maaşlarım faize ile geri alınıp memurluğum iptal olsa, imza attığım yerde ap açık yazıyor sorumluluk adaya aittir ve hiç bir hak iddia edemez diye

bende dilekçe yazdım ösym merkezine gönderdim tüm belgeleri
düzelttiler demek ki zihinsel değilmişim, öyle olsa ösym de zihinselsin diye düzeltmezdi

genelden girdim kafam rahat :))

memurlar işini yapmıyor olan gariban yine bizimkilere olacak, bir arkadaş vardı önümde aynı zihinesl yaptılar
dedim bak gel gidelim düzeltelim hocam
banane dedi, memur hata yapmasaydı felan deyip kayboldu :)

kılavuzda yazıyor sorumluluk kime ait, varsın kimisi salak moduna yatsın varsın kimisi uyanıklık yapsın
adalet elbet tecelli eder

bu arkadaş gibi istisna bilmeyenlere lafım yok, ALLAH yardımcıları olsun

bu sayfada o kadar bılmiş arkadaş varki millet kime inanacagını bılmıyor ,kardeşim senın raporunda zıhınsel yazmışsa sorun olacagını sanmıyorum....bir çok psikiyatrık hastalık aynı zamanda zihinsel hastalıktır buna inanın artık.google ye zihinsel hastalıklar yazsanız çıkıyor ,bunca bu ilmi okuyan doktor bunca yetkılı devlet bılmıyor da burda bır kaç arkadaşmı bılıyor...

bakın şimdi zihinsel hstalık sadece MR olsa sizce mr olan bır kişinin lise ünüversite bitirmesi mümkünmü...mümkünmüki devlet lise zihinsel ,ünüversite zihinsel kategarosi açsın...artık bırakın bu işlerı bırbırımızle deyıl sistemle mücadele edelım.mücadele edelımkı atama sayımız artsın.haklarımız çogalsın vs.

hastane zihinsel yazmıyor benimkide bipolar. sınava başvururken adam tutturdu zihinsel yazacam diye dedim adama ısrarla onların sınavı farklı ben sadece psikolojik engelliyim diye anlattım 1 saat öyle yazdırdım. bu arada sesini çıkarma diyenler olmuş sen boşuna umutlanma ösym raporları kontrol edecek hem zihinsel engelli 100 puan da alsa sadece hizmetli kadrosu yazabilir. geçmişler ola. 2020 ye hazırlan.

hakikaten sıkıntılı durum.ben memuru uyardım.doğru girdim.bakanlık atamanızı yapar amma velakin kurum ataması zor işte.kurum sizin atamanızı yanlışlıkla yapsa bile-ki ihtimal dışı-ne kadar maaş verdilerse maalesef isterler.hukuksuz bir durum.

Üst Alt