Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye ortaöğretim mı önlisanstan mı girmek daha avantajlı?

Sorular bölüme göre zor ya da kolay oluyor ama burada yapılan alım sayısına ve puana bakmak önemli. Hangi bölümden iyi puan alacağınızı düşünüyorsanız o bölümden girersiniz sınava.

soruların kolaylıgı bakımından lıse atanma puanının yukseklıgının dusuklugune gore onlısans dıyebılırım .

Sizosalgun

Zaten EKPSS ye giren herkişi öğretim seviyesine göre sınava katılacak. Yapacak bişi yok ki bu konuda.
😁😁

Daha sınava 57 gün var

Lâcivert 21 genel kategorisi lise mezunu olarak kayıt yaptım önlisansi da bitirmek istiyorum bir yandan 2024 de önlisans olarak mı girsem diye düşündüm bu sene ilk defa gireceğim allahın izni ile kendimi test etmek istiyorum açıkçası

Önlisans

Lise mezunu çok engelli vardır ayrıca puanları yüksektir, Önlisansta aday azdır ama ona göre de kadro vardır.

Lisede atanma ihtimalin %1 ise Önlisans'da %3 gibi.

eskiyim ben

Evet bir de bölümle alakalı olan atamalar oluyor. Yani onlarca bölüm içinden çok kişi yüksek puanlarla atanırken senin bölümünden olan atamalarda fazla kişi yoksa az puanla alım oluyor. Burada doğru tercih yapmak önemli.

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt