Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye önlisans'dan giricekler bi toplanın bakalım...

nuri3558

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ders çalışma şekliniz nasıl, hangi konulara ağırlık veriyorsunuz?

Bide EKPSS ilk tercihlerde önlisans dan kaç puan almak gerekiyor ki ilk atamada yerleşelim?

Bende matematik yok maalesef.:confused: İlk atama için 80 - 90 almak gerek herhalde

selamun aleyküm ben önlisansdan 2014 de yerleştim puanım 79 du ilk atama atandım.. sizlerde hayırlısı ile sınavı kazanır atanırsınız inşallah.

Bende inşallah 2018 sınavı ön lisanstan girecem bu sene dersleri vermem gerekiyor liseden girmeyecem şansım çok az çünkü.

Gazii_42

bence şansını dene liseden de çok alım oluyo sınavın iyi geçer yüksek puan alırısın sorularda kolay olur lisansa gore kısmet bu işler

Azda olsa şans şanstır kaçırmamak gerekir..

Matematik zor gibi sözel gayet iyi 37 soru çıkaran 80 puanı rahatça alır bende ösym sitesine baktım şimdi 2014 ilk atamlarda 75 puana bile atanan olmuş..Hayırlısıyla çalışıp atanırız inşAllah..

Bende önlisansdan gireceğim.

Allah herkese herkese hayırlısını versin arkadaşlar :)

Bende önlisanstan girecem bende de sözel 0 çalışamıyorum sözel türkçe matematiktende 20 net çıkıyor sözel çözüyorum eksilere düşüyorum

Önlisans genel engelli grubundan sınava girecek arkadaşlar burada toplanalalım

Önlisans Genel alanında sınava giricek bu formun altında toplanalım

Bende genel'den giricem sadece Teknik hizmetler yazıcam ama :)

Üst Alt