Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye Önlisans Düzeyinde girenler, puanlarınız..?

Derya.0310

İnşAllah istediğinizi alırsınız, işe giricem diye yanlış tercih yapmayasınız bu sefer iş için sıkıntınız çıkar sabretmelisiniz iyi tercih yapın ilkinde olmasa bile ikinci de kesin atanırsınız o yüzden sabır sabır..

nuri3558 herşey Allahtandır. Allahın izniyle en hayırlısı olsun inşallah. Işe başlayacağım, eğer uygun bir iş bulursam. Ama benim için herşey daha önemli bu sınavda atanmak. Dularinizi eksik etmeyin. Selam ve dua ile...

Anestezi'den sınava girdim puanım 88 142. sıradayım. Muğla ve Ankara ilk iki tercihim olacak

Kismet

Bende 73.816 siralama 1864 stres ve heycanla bekliyorum acaba bir yer gelirmi bu puanla 2.atamalarda fikri olan varsa lutfen paylassin.tum arkadaslarim hakkinda hayirlisi

Onlisans (sosyal hizmetler)

Derya kardesim ins rabbim ilk atamada sizi 2.Atamada bizi gonderir ins umutsuz olmayin rabbimden hayirlisi olur ins

Alican313 Allah razı olsun, çok teşekkür ederim. Dilerim Allah hepimizin gönlünce verir. Biliyorum ki bu işe hepimizin ihtiyacı var. Allah kimseyi darda bırakmasin. Önce benden daha çok ihtiyacı olanlara, sizlere sonra da bana nasip etsin inşallah atanmayı.
Puanın kötü değil. 2. Atamalarda senin puanında biri yerleşmiş. Darısı başımıza inşallah. Duaları birbirimizden eksik etmeyelim.

Nasip

Cok tsk ederim derya kardesim umarim olurda kurtuluruz issizlikten sıkintilardan gercrkten hayat zor geciyor.bundan sonrasi nasip bekleyip gorecez ins burda atama umuduyla bekleyen tum arkadaslarim umdugunu bulur hep beraber seviniriz.dualarimiz tum arkadaslarimizla

ben 90.578 puan aldım benim derdim yerleşmek değil atanmak.çünkü raporumda çalıştırılamayacak işler kısmı boş .istihdam işaretli,tedavi ile çalışabilen sürekli ibareli rapor.derdim kamu kurumu atamamı yapmazsa 2 yıl başvuramıyom.3249 kodum var bilgisayar teknolojisi programlama önlisans.

Üst Alt