Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye Önlisans Düzeyinde girenler, puanlarınız..?

Arkadaşlar merhaba ben de önlisans ve puanım 58 küsür
Merak ettiğim bir konu var 60 dk da 60 soruyu okuyup nasıl 85 ve üzeri aldınız.

Nasıl bir çalışma yöntemi uyguladınız çok merak ediyorum. Benim bir soruyu okuyup cevaplamam 3 dk mı alıyor. Süre çok kısıtlı stres yaptım birazda. ilk defa girdiğim için. İlk başka hangi dersten başlayacağımı bilemedim. Matematiğe hiç bakamadım zamanım yetmedi.
Zaman konusunu nasıl çözdünüz . Bana da açıklayabilir misiniz. Bundan sonraki sınafda en azından öyle çalışıyım

Teşekkürler

Merhaba; ben 85,739 aldım sorularında hepsini yetiştirdim. Benim yöntemim şuydu:
1.si Sınava çalışmaya geçen sene Ağustos ayında başladım, bunun şu faydası oldu erken başladığım için tarih ve coğrafyayı yaklaşık 4-5 kez baştan sona bitirdim.
2.si Hergün 4-5 saat ders çalıştım, hedef koydum eve misafir bile almadım çalıştım her konudan sonra soru çözdüm, son hafta full deneme çözdüm.
3.sü Genelde herkes soruları yetiştirememiş öyle bir sıkıntım olmadı, türkçeye hiç çalışmadım ama hepsi doğruydu ve yetiştirdim bunun sebebi de ben çok kitap
okuyorum, size de tavsiye ederim sınavlarda büyük faydası oluyor bence paragraf sorularında da bu önemli yoksa istediğiniz kadar paragraf sorusu çözün faydası olmuyor diye düşünüyorum.

ayrıca da lisans ya da önlisans kpss denemeleri ve hep onları konu soru sorularını çözdüm malum o sorular daha zor olduğu için sınavda daha kolayları çıkınca avantaj oldu

önlisans olarak 72,25 puan aldım. Haberleşme mezunuyum.sınavdaki başarı sıralamam 2312. Acaba atanma şansım nedir? :)

Teşekkürler arkadaşlar...
bir dahaki sefere artık bu taktikleri uygularım : )

Merhabalar

2014 ENGELLİ KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI Ön lisans tercihlerini ne zaman yapacağız arkadaşlar..

Bilgisi olan yazabilir mi?

Teşekkürler

merhaba ,

aramızda turizm bölümü mezunları varmı ?

sizce kültür ve turizm bakanlığı kadro açar mı .

Pozitif+;

Bu konuda net bir tarih yok ama tahminde bulunabilirim?Aöf sınav sonuçları daha dün açıklandı dolayısıyla mezun olacak kişilerin durumu daha yeni netleşti..

Ösym üniversitelerle kordineli olarak belirliyor bu tarihleri benim kanatimce temuzun sonuna doğru klavuz açıklanır:)

ekpss alımlarında

arkadaşlar günaydın ben önlisans olarak ekpss sınavına girdim ve 66 aldım benim halkeğitimden aldığım bilgisayar sertifikam var tercih yaparken bu bilgisayar sertikasının avantajı olurmu ve bilgisayar sertikası tercihlerde hangi kodla isteniyor hatırlıyormusunuz

Veteriner sağlık teknikerliği puanım 91,21677 Sivas'tayım Öğrenim Durumundaki Başarı Sıram 43 herkese saygılar

Selam ardaşlar ÖNLİSANS 74,45228 puanım 1750 sıralamam şansım nedir?
Herkes için hayırlısı olsun inşallah.

80 puan aldım sıralama 663.antalyada yaşıyorum.şansım var mı antalya çevresi yazsam bir şansım olur mu.ve onlisans tan atama sayısını tahmin eden yada bilen var mı. Cvp yazarsaniz sevinirim.Teşekkürler.

Mrb arkadaslar onlisans 77.77593 kusur puan aldim siralamam 984 ilk alimda atanirmiyim.cvp verirseniz cok sevinirim hic umudum yok ondan soruyorum bolum adalet myo

Mrb arkadaslar onlisans 77.77593 kusur puan aldim siralamam 984 ilk alimda atanirmiyim.cvp verirseniz cok sevinirim

Siralamam 1688 muhasebe ve Vergi Uygulamaları mezunuyum. Lütfen cevap verin ilk atama da atanır mıyım? Doğunun en ücra köşesi bile olur yeter ki atanayım. Şansım var mı sizce? Bu iş bana çok lazım.

Tahmin yaparak önlisanstan 1000-1500 kişi alınır diyoruz, ama öncelik branşı olanlarda branş sıralaması var bide atıyorum 1600 sıradasın ama branşta 500 sıradasın öncelik senindir, araştırmak gerek 2012 ve 2014 sonuçları tüm bilgileri ösym nin sitesin de mevcut, herkes burada bir umut bekliyor kendiniz araştırmalısınız, hadi ben atanırsınız desem ne olucak sayısal veriler elimizde zaten ösym nin sitesinde oraya bakarak fikir sahibi olabilirsiniz..

Nuri3558 kardesim osym sitesine hangi kisma bakalim Ben bulamadim ondan soruyorum

Teşekürler Nuri arkadaşım ama bnm bölüm turizm işletmeciliği branştan açılmazsa yada seçmesem şansım 1000 kişi içerisinden %kaç olur?

ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi

ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi

Buralara bakarak fikir sahibi olabilirsiniz sayısal veriler yerleşen sayısı hangi bölümlere kaç puan ile hepsi burada..

Bende ilk kez girdim sınava kendi çapımda araştırma yapıyorum sürekli ilk 1000 içinde olanlar ilk atamada şansı var en kötü ihtimal ikinci atamada atanır, hele bi açıklansın tercih kılavuzu görücez önümüzü sizde boş durmayıp kurum kurum araştırın..

Nuri Bey sizin attığınız ilk atamalar. Ve puanlar çok yüksek

Teşekkürler bilgi paylaştığınız için Araştırıcam.

mry

klavuz açıklanır listede diyanet varsa tercih yapazarsın yoksa yapmazsın.
birşey sorucam kocaeliden raporu hangi hastaneden aldınız

Derya.0310

Benlik bişey yok :) o puanlar ile alındı 2014 de bende onları paylaştım, kaç puan aldınız siz? ilk atamalarda 75 e kadar düşüyor 2. ve 3. atamalarda ise 72 ye kadar düşüyor bence puanlar yüksek değil iyi tercih yapmak gerek..

Günah keçisi sizi seçmiş gibi konuştum kusura bakmayın :) Bu ilk atamada gidemem olayı çok canımı sıktı. Geceleri hiç uyuyamiyorum. Puanım 74.464. Sıralamam 1668 nuri3558

Derya.0310

Hiç belli olmaz canınızı sıkmayın, sizin yazdığınız yeri kimse yazmaz bi bakarsın siz atanırsınız sınırda puanınız sanırım, hangi bölüm mezunusunuz ve nereleri tercih etmeyi düşünüyorsunuz?

nuri3558 inşallah diyorum Nuri Bey. Canımı sıkan o zaten. Ilk atama için sınırda bir puanım var. Doğunun en ücra köşesini bile yazarım yeter ki atanayim. Muhasebe ve Vergi Uygulamaları mezunuyum önlisans. Bilgisayar Sertifikam var. Allah herkesin gönlüne göre versin ama atanmak zorundayım ben. Bu işe inanın çok ihtiyacım var. Düz memurluk ve vhki istiyorum. Hangisi olursa olsun yeterki hayırlısıyla olsun.

Üst Alt