Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye Önlisans Düzeyinde girenler, puanlarınız..?

pars367;

Tüm türkiye bu nasıl bir sınavdı diyor zor diyor sen kolay diyorsun arkadaşım tarih sormuşlar detaylı coğrafya sormuşlar saçma sapan ben herşeyi bilirken coğrafyada 3 yanlış 1 doğru 1 boş bıraktım güncel sormuşlar güncel ile alakası yok kim bilir pembe köşkü cartı curtu bu engelli sınavı zaten adamlar zor bitiriyor okulu birde sen gitminsin kpss tarzı sormuşsun böyle şey olur mu ??? dershaneye gittin mi bilmiyorum ama ben gittim ne öğrettiler hiç bir şey neden bu engelli sınavı yüzelsel anlatıyoruz ben evde kendim detaya girmeseydim benimde sonum hüsrandı emin ol.....

hepsini boşverdim önlisans 67 puanlar normal memuru da geçtim hizmetli olarak bile atanma şansım nedir ???

1. 2. ve 3. atamaların puanları tahminen nasıl olur acaca?

Aynen 1.2. ve 3. atamalarla ilgili bir yüzde dilimi varmıdır.?

benim puanım 75

bişey sormak istiyorum.mesela branş mezunları öncelikli olacaklar mı ?

önlisans puan 69,800 siralamam 3070

il : diyarbakir

halitcuce;

Bilgisayar programcilik bolumu mezunuyum.Bilgisayar Teknikeri olarak alimlar oluyormu ?

Bilgisayar Proğramcılığı // 84,35 // 308

Gaziantep olursa...

Sayın CENGİZ YÜREK
Arkadaşım ya sen yalan söylüyorsun ya da ÖSYM ikimize aynı sıralamayı vermiş. Ayrıca önlisansmısın. Grubunuz nedir.???
Arkadaşlar bu duruma ne dersiniz
Selam ve Dua ile....

Önlisans kutahya bilgi.program .puan 84.59 kutahyada kalmam lazım

Sıra da 285. 7941 toplam aday

hattışehir;

aynı sıra olabiliyor hatta şöle bi acıklama yapayım aynı yeri tercih ederseniz niteliklere bakarlar oda aynısa yaşa bakarlar yaşı büyük olan atanır diğerinin diğer tercihlerine bakarlar.

Merhaba arkadaşlar 84.1...... puan aldım 321. sıradayım. Bölümüm bilgisayar teknolojisi ve programlama bölümüdür. İstanbulda oturuyorum evliyim ilk atamada istanbula atanır mıyım?

ÖNLİSANS
İşitme
27 Nisan 2014

Öğrenim Durumu
Engel Durumu
Sınav Tarihi
264
1910
90,37929
56
7941

TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILARI
DoğruYanlış
Genel Yetenek Testi
Genel Kültür Testi
EKPSSP2 Puanı
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı

80 puan ön lisans elektronik teknikeriyim ilk atama atanabilimiyim ?

Mry merhaba;
ne hakkında bilgi istiyorsun ben 2011 yılında ki sağlık bakanlığı engelli sınavıyla atandım memurum

önlisans mezunları

merhaba önlisanstan 8000 yakın kişi sınava girmiş acaba hepsi tercihte bulunur mu

acaba 2 yıl içinde önlisanstan toplam 4500 kişi alınır mı bilgisi olan varmı

NESRİN.;

Ben de Kütahya 85,739 sıralama 226. yazmayı düşünmüyorum ama bakalım diğer yerler olmayacak gibi olursa en son tercihe yazabilirim de

Arkadaşlar Merhaba Ya Ben sondaj Yuksek Okulu Mezunuyum Normal Memurluklarada Başvuru Yapabılıyormuyum?

hattışehir;

sana neden yalan söyliyeyim arkadaşım ?

16j3lw.jpg

Slm Sayın cengiz bey; öncelikle hakkını helal et. sana ait bütün puanlar aynısı bende mevcut. Gel gör ki sıralama da aynı. Farklı olan sadece sen GÖRME grubu, ben ise İŞİTME grubundayım. Allah ikimiz içinde Hayırlısını nasip etsin.(Amin) :):):)

helali hoş olsun kardeşim. ben nasipse sağlık teknikeri olarak atanacağım. darısı başına

87 puan aldım arkadaşlar sıralamam 118 deyim yerleşebilir miyim?

Üst Alt