Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye Önlisans Düzeyinde girenler, puanlarınız..?

Genel Yetenek Testi 13 7

Genel Kültür Testi 10 11

EKPSSP2 Puanı 67,16942

Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 3962

Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 7941
DİYARBAKIR Atama durumum nedir ?ama hiç ümit yok

75.6 puan 1488 sira ama umudum yok gibi otomasyon teknikeri :(

metkar06;

Mete bende önlisans 69.6 Küsür puan 3096 başarı sırası devlet de otomasyon diye birşey yok zaten biz düz memurluk secebiliyormuyuz yoksa biz boşa girmişiz .

75 482 sıralama 1504 hiç yoktan iyidir ikinci atamada şansım yüksek gibi hayırlısı artık

yasin,
kpss atamalarında başbakanlık otomasyon teknikeri alıyordu. bir ihtimal daha var o da otomasyon teknikeri alır mı dersin :) düz memurluk seçiliyor. 3001ile açılan tüm tercihleri yapabiliriz.

G.Y: 19 DOGRU - 3 YANLIŞ G.K: 21 DOGRU - 8 YANLIŞ... PUAN: 87,256.. Sıralama:139 mardin. allah calısanların emegını bosa cıkarmasın inş. dusuk alan arkadaslarda umutlarını kaybetmesınler lutfen sınav cok zordu gercekten puanlar dusecek emın olun...

benim puanım 71 bilgisayar sertifikam var sizce atanma şansım var mı?

66 benim puanda 2012 de 3500. sıradaydım atanamadım sıra bana gelmedide şimdide 4100. sıradayım atanmak hayal oldu

Son düzenleme:
O kadar çalıştım O kadar emek sarf ettim yinede diplerdeyim ben kendıme ne diyeyim 68.08

66,67818Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 4098/7941

2. Atamalar büyük ihtimalle seneye olur oda seçim yatırımı olacağı için tek umut çok alım olması olur....ÖNCEKİ SENEDE OLDUĞU GİBİ PUANLAR İNŞALLAH 60 LARI BULUR...

umarım ilk atamada yerleşiriz...

Son düzenleme:
Ekpss Önlisan sonuçunuz beklediğiniz gibimi kaç puan aldınız.

Ben dah çok bekliyordum.Zordu ama çok düşük gelmiş.

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
Bilgisayar Programlama ve Teknolojileri mezunuyum.
Önlisans puanım 90
63. sıradayım.
Daha güzel puanlar alınabilirdi ama süre yeterli değil maalesef.

Kolay gelsin şimdiden.

puanım ve başarı sıram lütfen bir yorum yapın arkadaşlar

Merhaba arkadaşlar önlisans düzeyi eletronik teknikeriyim puanım [SIZE=2]
[FONT=Times New Roman]83,33909 başarı sıram 385 atanma durumum nedir arkadşalar yorumlarınız için teşekkür ederim[/FONT]​
[/SIZE]

oo süpermiş kesin atanırsın atanamazsan 2 sene sonra seni ben maaşa baglayabilirim

hocam içini ferah tut, uzmandan yardım al..
ilk olmadı diyelim ( ki çok düşük ihtimal ama.. önlisansmışsın.. ) 2'de seni kapmaları gerekir :)

hayırlısı olsun..

nasıl uzmandan yardım alayım tam anlamadım ... gerçekten bu 2 senelik süreçte atanabilirmiyim ki?
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası385
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı7941

işallah hayırlısı olsun ...

hocam, lise düzeyinde ki kurumlardan.. rehber öğretmenlerden - aile sosyal politikalar il müdürlüğündeki görevlilerden.. sakatlar derneğinde bu işlerle uğraşan temiz nezih insanlarla görüşebilirsin.

önlisans düzeyinden kaç kişi alınabilir bilgisi olan varmı?

Toplamı zaten 3000 kişi; 1500 Lisans,1000 Lise, 500 de Önlisans alır tahminen.
Önceki seneler alım miktarlarını araştır atanabilirsinde, atanamayabilirsinde.

Aslında liseden 500 alması lazım ama aday çok olduğundan kontenjanı arttırıyorlar. Okumayan adama işmi olur, Yüksek Lisans mezunları işsiz dolaşırken.

Gerçi bir sürü lise mezunu Müdür, Daire Başkanı dolu kamuda deveye boynun eğri demişler nerem doğru ki demiş :)) o hesap oldu.

qmr34;

benimde netim seninle aynı ama puanım 85,739 sıralama 226 standart sapmadan mı ki acaba? hatta gk: 24 doğru 1 yanlış var ama gy yanlışım 10

arkadaşlar bence pes etmeyin ve daha çok çalışın inanırsanız herşey daha kolay olur. ben 86 aldım ama daha fazlasını da alabilirim diye düşünüyorum ve sınav çokta zor değildi kendimizi kandırmıyalım daha çok çalışmak gerek 90 alan nasıl aldı kopya çekmediya:))))) ankara elektronik 209 sıralamam

pars367;

Kardeşim sınav zordu evet ben 13. oldum ama sürekli detaya çalıştığım için aldım dershanenin aklına uyarak yüzeysel çalışsaydım alamazdım bu sınavın bu kadar detaycı ve bilgi yükle olduğunu kimse bilemezdi... O yüzden sana kolay geldi diye sınava kolay diyemezsin bunu bir kere o kafana sok kimseyi küçümseme sınav kolaydı siz yapamamışsınız manasına getirme...

aman ben puanımı yazmamayım buraya.gerçi ben hiç çalışmadım genel kültür beni mahvettiii.Rabbim herkesin gönlüne göre versin

Bu atamada Tekniker alımı ne durumda olur çok merak ediyorum doğrusu.

Mkocak;

benim yazımdan insanları küçümsediğimi anlamışsınya helal olsun benim anlatmak istediğim eğer daha çok çalışsaydım daha yüksek bir puan alabileceğimdi senin gibi 13. olabilirdim. millete zor diye diye psikolojilerini bozuyorsunuz

Üst Alt