Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye online başvuramıyorum, hata veriyor!?

lion96

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
0
[FONT=arial]başvurumu gerçekleştiremiyorum aşşagıdaki yazı çıkıyor ne yapmam lazım ??

Başvuru formunuzda eksik veya yanlış bilgiler mevcuttur. Lütfen aşağıda berlirtilen alanlar ile ilgili kontrol ve düzeltmeleri yapınız.
[/FONT]

• Aday İşlemleri Sistemi üzerinden Sağlık Durumu / Engel Bilgileri değişikliği yapılamaz

Öysm hizmeti veren bir okula başvurmanız gerekiyor... Engel durumunu belirten bilgilerinizi sistemden değiştiremezsiniz yetkili kişinin değiştirmesi gerekiyor.

bende de aynı sorun vardı bir kaç kere deneyin başvuru yapılıyor

Aynen bi kaç kere deneyin sonradan kabul oluyor başvuru...

ais.osym.gov.tr sitesinde başvuru yapamıyorum.

ais.osym.gov.tr sitesinde başvuru yapamıyorum. Engel bilgisi süresi galiba dolmuş nerede güncelleme yapılıyor?

Rapor nerede güncelleniyor?daha önce kura şeklinde kayıt yaptırmıştım

inca hastaneden yeni rapor aldıysanız, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına gidip yeni raporunuzu sisteme kaydettirmeniz gerek..

Gerçekten okula(ÖSYM bürosuna)gitmeden başvuru yapılabiliyor mu? Ben 2012 ekps kayıtım vardı. ZAMANin ötesinde

He-man ösym fotoğrafınız güncel ise, rapor oranlarınızda bir değişiklik yok ise ( Yani raporunuzu yeniletmediyseniz 2012'den sonra) Ösym sitesinden bir başvuru yapabilirsiniz.. Ama şunu söyleyeyim 2016 yılında sınava girenler Ösym bürolarına gitmeden ösym sitesinden başvuru yaptılar.. Fakat bu durum 2012 yılını kapsıyor mu bilmiyorum.. Sistemden bir deneyin bakalım

Üst Alt