Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye lisanstan girenler netler ne durumda paylaşalım?

senin netin az galiba nickin net az :D :D :D kardeşim sabret gelsin o günler o günlerle yüzleş :D kim ne dese yalan olur.

Pek umutlu olmamak gerek 75 bin kişi sınava giriyor, hadi 3 atamada 7500 kişi atansın yani %10 atama olacak ki en iyi ihtimal o da bence (teknik kadroları da düşününce iş daha kötü)

Ben pek hatırlayamıyorum ya ama sınavda hatırlayamadığım bir kaç soruyu boş bırakmıştım zaten sayısalı transit geçmiştim sözelden ne çıkarsa bakalım :)

Matematikten 12, türkçeden 10 veya 14, genel kültürden 14 netim var. Yaklaşık kaç puan gelir acaba?

sınava giren engellilerin sayısı normalde düşmesi gerekmez mi? her sınavda artıyor. sanırım herkes bi yolunu bulup %40 rapor alma derdinde.

Dediğiniz gibi herkes rapor almanın bir yolunu buluyor ve insanlar önceden böyle bir sınavın varlığından haberdar değildi. Duyan geliyor bencileyin 😊

Valla ben sınava hastaneden gittim serum yiyipte :/ Ancak 12 net matematikden yaptım. 9 10 türkçe neti bekliyorum. 8 tane de diğer bölümden bekliyorum. Yani toplamda 30 fln bekliyorum. İlk sene tercih yapamıyorum zaten daha okul bitmedi. 3 sınıftayım. Seneye tercih yapıcam umarım bişeyler olur. Çevre mühendisliğinden :) Umarım herkesin gönlündeki gibi olur..

ekpss neti

arkadaşlar lisanstan girdim 31.75 netim var tahminen kaç puan gelir ilk defa girdim bu sene sınava o yüzden pek bir bilgim yok.mevlam hepimizin yardımcısı olsun

Soruların standart sapması belli olmamakla birlikte, 31.75 çok kötü bir net değil. Forumlarda geçen yılın puanlamaları paylaşılıyor. 2014'te 30 nete 76,44; 32 nete 80 civarı bir puan gelmiş. Ama dediğim gibi puanlama, sınava giren sayısına, soruların zorluğu/kolaylığına göre değişir. Umutsuz olmayın derim.

Neden bu kadar geç açıklanır ki.

45 net civarı bekliyorum lisans biyoloji

45 nete kaç puan gelir

Üst Alt