Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye lisanstan girenler netler ne durumda paylaşalım?

Lisans netleri hakkında.

[FONT=sans-serif]arkadaşlar bu sene lisans dan 2014 e göre netler artmış gibi... [/FONT]çok yüksek forumda herkesin netleri acaba yazan arkadaşlar zaten çok iyi hazırlanan ve bekleyen arkadaşlar mı? yada atanmış ve kendini denemek için girmiş veya mühendislik gibi branş kadrolar için deneyen arkadaşlar mı ???? yoksa bu yıl 80 den aşağı kimse atanamayacak gibi duruyor yada herkesin yüksek olunca puanları 2014 e göre 40 nete 85 geldiyse 2016 da 40 nete 75 gelecek demektir.....

nette sınava girecek toplam sayı hakkında da 110 bin küsür gibi konuşuluyordu fakat açıklanan sayı 74 bin küsür..kanaatimce biraz abartılıyor... 2014 de 40 nete 85 geldiyse 2016 da 75 değil ama 80-81 gibi bir rakama tekabul edebilir

Dün rüyamda asansörle 40. Kata çıkıyordum. Sınav kötü geçti. 40 mı alacağım acep? :)

ben 2014 ekpssde 42 net yapmıştım bu sene cevaplara bakarak az yaptım diyebilirim

bence 2014 e göre aynı nete daha çok puan gelir genel kültür kastı çünkü

nette sınava girecek toplam sayı hakkında da 110 bin küsür gibi konuşuluyordu fakat açıklanan sayı 74 bin küsür..kanaatimce biraz abartılıyor... 2014 de 40 nete 85 geldiyse 2016 da 75 değil ama 80-81 gibi bir rakama tekabul edebilir
[FONT=sans-serif]ben 2014 ekpssde 42 net yapmıştım bu sene cevaplara bakarak az yaptım diyebilirim[/FONT]

bence puanlar yükselir en az 5 puan gibime geliyor çünkü ortalama net sayısı yükseldi bence yüksek yapan çok olur

sıralamalar önemli olacak 2014 te aynı puanla aldığın sıralama 2016 da gerilerde ise sıkıntı olur benim öngörüm genel kültürde zorlanan çok olduğu için aynı puan bazında sıralamalarda 2014 teki sıralamalardan daha önde olacağımızı düşünüyorum bu da avantaj olur

inşallah öyle olur inşallah daha yüksek alırız yada sıralamalar iyi olur lisan için ilk 1500-2000 çok önemli gerisi belki sıkıntı olur

ekpss puanı

hayırlı geceler arkadaşlar lisans öğretmenlik mezunuyum ve sınava ilk defa girdim 39.25 netim var size göre tahminen kaç puan alırım mevlam herkesin gönlüne göre versin

ekpss lisans

arkadaşlar lisans mezunun birisinin yapılan 3 atamadan birisinde gitmesi için minimum kaç puana ihtiyacı var

3 atama yapılacağının garantisi yok ki inşallah yaparlar ama ben hiç zannetmiyorum 3 alım olacağını 2 olur belki ama üç zor

heryere gidebilirim derseniz istediğiniz ili seçip şansınızı artırırsınız. lisanstan 30 net üstü yapanın atanma şansı var. alımlar da önemli tabi. 3 atama ve çokca da lisanstan alırlarsa süper olur kanaatindeyim. o zaman atanma puanı 60 lara iner.

ben.... işitme 1 mi bilmem ama işitmeden girdim: sorular çok basitti yüksek puan bekliyorum..

Netbüs bu sene 60 ları görmez ya okadar düşmez hiç sanmıyorum kaldıki kaç kişi lisans girdi o bile belli değil

Soruyu tam hatırlamıyorum ama 16 yaptım bitane mavi sarı kırmızı sorusunu köklü soruda 6/5 di sanırım şıkları tam hatırlamıyorum

köklü -1
km olarak da 10 km

kontrol sınav esnasında vaktim boldu ettim sonuçtan eminim.

Soruyu tam hatırlamıyorum ama tam sayı çıkmıyordu bende eminim 6/5 gibi bişey çıkıyordu soruyu hatırlıyosan yaz net cevap verebilirim

KİLOMETRE SORUSUDA KAÇ SAAT SONRA A ARACI B ARACINI YAKALAR DİYO DU 4 SAAT Tİ CEVAP

TABİ BU SORULAR LİSANS SORUSU SİZ HANGİSİNDEN BAHSEDİYOSUNUZ BİLMİYORUM

Soruyu tam hatırlamıyorum ama tam sayı çıkmıyordu bende eminim 6/5 gibi bişey çıkıyordu soruyu hatırlıyosan yaz net cevap verebilirim

KİLOMETRE SORUSUDA KAÇ SAAT SONRA A ARACI B ARACINI YAKALAR DİYO DU 4 SAAT Tİ CEVAP

TABİ BU SORULAR LİSANS SORUSU SİZ HANGİSİNDEN BAHSEDİYOSUNUZ BİLMİYORUM

4 saatte nasıl yakalayacak? Bir tur attıktan saat sonra yakaladıysa kaç olmalı. A araç 60km/sa ile giderken B araç 80 km/sa gidiyor:1 tur attıktan 1 saat sonra yakalaması lazım. Lisans tabii ki benim kii

Aman neyse soruyu tartışmaya gerek yok aslında..
Gelecek puan razıyım neticede yüksek bekliyorum.

Ben tur atan diye bi soru hatırlamıyor a aracı 60 km hızla gidiyor 1 saat sonra b aracı75 ile arkasından çıkıyor kaç saat sonra b aracını yakalar sorusu?? Ve cvp 4 başka hız sorusu hatırlamıyorum yoktu yani

Ben tur atan diye bi soru hatırlamıyor a aracı 60 km hızla gidiyor 1 saat sonra b aracı75 ile arkasından çıkıyor kaç saat sonra b aracını yakalar sorusu?? Ve cvp 4 başka hız sorusu hatırlamıyorum yoktu yani

Aynen Cevap=4 saat

vetbat

Isitme 1 sorulari farkli genel.gorme isitme farkli ben de kokluyu -1 yaptim fakat hiz sorusu 8 yaptim A sikki

olabilir evet farklı olabilir çünkü genel girdim ben ve öyle bi soru yoktu

Şans meselesi atanmak kimi 90 puanla 3 atamada da atanamadı kimi 60 puanla atandı seçtiğiniz yerin kadro durumuna ve seçen kişilerin aldığı puana göre değişiyor baraj olmadığı için işiniz tamamen şansa kalmış durumda ben ilk iki atamada atanamadım 2014 yılında 3. atamada atandım Bilecikteyim 1 kişi boş kaldı lisansta mesala tercih eden olsaydı ben 63 puanla atandım 50 puanla bile atanacakmıştı ama olmadı neyse demem o siz tercih yaparken daha önceki atamalara da bir göz atın neresi kaç puana almış kadrosunu doldurmuş mu ona göre tercihlerinize yön verin derim

Nasipse gelir şamdan yemenden nasip değilse ne gelir elden

ekpss

netaz
ekppss
arkadaşlar lisans en son atamada 69 a kadar düşmüştü.sizce 2016 ekpss nin son atamasında puan kaç olur 69 dan ne kadar yükselir

Üst Alt