Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye lisanstan girenler netler ne durumda paylaşalım?

jir

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Ben 35 net yaptim kamu yonetimi mezunuyum atanir miyim

jir

kardeş merhaba, eğer netin kesinse 75-82 arası(0.8 çarpı net sayın artı 50 demişti bi arkadaş) ama matematik ve türrkçeden nasıl emin olabiliyorsun? ki ben matematikçiyim güzel sorular vardı. inş. yapmışsındır. kültürde de tartışılan sorular var.

Merhaba abicim. Ben emin olduğum sorulari yaptim en kotu ihtimal benim 35-34 net ondan eminim. Peki atanirmiyim.

Merhaba, eger bir goz tamamiyla işlevsiz ise % 32 veriyor.

Nasıl %32 alıp ekpssye giriyorsunuz onu çözemedim.

jir

ben 2014 te liseden girmiştim. ozaman lise 80 e kadar düşmüştü ilk atamada lisans daha fazla düşmüştür. inş. ilk atama da olur.

Arkadaşlar yardımcı olur musunuz ?

12Dogru 3 yanlis turkce
15/15 matematik
genel kulturden 8 yanlis 5 bos yaptim kac alirim arkadaslar ? 40-42 net gibi bir sey geliyor kac puan gelir simdi netler az olsa bile matematik cok puan getirir sanirim ve ilk atamada atanabilir miyim şimdiden çok teşekkürler

Aarkadaşlar cümleten geçmiş olsun. Netler ne durumda paylaşalım.:confused:

1. bölümden 26 4 veya 27 3 gibi bekliyorum 2. bölüm 15 15 veya 16 14 olabilir en kötü 40 20 yani 35 net bekliyorum sanırım....

çok iyi. ben süreyi yetiştiremedim. genel kültür kısmını nasıl yaptım bilmiyorum. boştu çoğu redeye

öğrenim durumu nedir acaba lisans da ort 0,8 çarpı net artı 50 puan gibi 2 3 puan sapabilir tabii

hocam 13 dk kala son 30 soruyu işaretledim bende tam okuyamadım bile maalesef sizin beklentiniz kaç civarı

benim türkçe 14 gibi görünüyor simdilik. mat.in yarısındaydım hoca 15 dk kaldı ddi. genel kültüre nasıl baktığımı bile hatırtlamıyorum. toplam 35 soru anca işaretlemişimdir. netlerimi götrmesn diye emin olmadklarımı işaretlemedm ama keşke işaretleseydm. hatta kimini optiğe aktaramadm :((( redeye

canını hiç sıkma bence kardeşim 50 puan ile bile atanan oluyor son atamalarda lisansdan ki 25 net yaptıysan bile güzel bir puan alırsın bence.

27-28-29 net gelir gibi hocam. Sizce kaç gelir puan ? redeye

73 den aşağı düşmez 2014 de benim 23 7 ve 15 15 di 79 puan aldım.

atanman olur. hele ki her ilde çalışırım dersen çok daha şanslısın. 1 bilemedin 2. atamada atanırsın.

Cevaplara baktıkça yanlışım çıkıyor. Insan cildiracak gibi oluyor.

Ben %32 veriyorlar dedim

Teşekur ederim abi. Amin

ilk atamada atandım ben fakat yanlış tercih sonucu gidemedim atandığım yere... 2. atamayı beklesem tercih yapmasam kendi ilime rahat rahat hatta 1. olarak atanacaktım kısmet bakalım bu sene neler olacak.... herkese tavsiyem gidemeyeceğiniz illeri kesinlikle yazmayın hem siz zor duruma düşmeyin hem kadroyu boşuna doldurmayın benim 2 seneme mal oldu yaptığım hata ki bu sene de atanacağım diye garanti yok.....

inşAllah hayırlısıyla çokca kadro açarlar hepimiz atanırız redeye son atama da lisans 67 puanla kapattı. ama alım çok az oldu lisans

lisansta 35 net üstü yapan kaç kişi var

arkadaşlar lisans olarak giripte 35 üstü 37-38-39 gibi net yapan kaç işi vardır aranızda ben buna yakın bi net bekliyorum da işe yarar mı bilmiyorum

Bu sene ülkemizin doğusunu pek tercih edeceklerini sanmıyorum. Bu benim görüşüm, tabi belli olmaz. Bu da demektir ki açıkta kalan çok arkadaşımız olacak. Buna ben de dahil :( zaten 20-25 net anca vardır. 50-60 puanla batıda nereye atanabilirim ki.. hayırlısı artık..

Ama herkes böyle düşünmez ki doğuyu kimse yazmaz boş kalır kadrolar diye belki de düşük puan alanların çoğu atana bilmek için hep doğuyu tercih edecek

Ben doğuyu yazarım benim için sıkıntı değil yeterki işim olsun 2700 maaş alayım.Batı sürekli göç aldığı için buranın da tadı tuzu kalmadı.Terör olaylarıda sıkıntı değil zaten engelliyim kaderimde ne yazılmışsa o gelir başıma olacağın önüne geçilmez.

Yani büyük çoğunluk ta zendak arkadaşımız gibi düşünüyor bence çünkü artık atanmak iyice zorlaşıyor yarının ne olacağı belli değil en azından doğuda olsa memur yani kişiden kişiye değişe bilir ama bence doğu diye terör var diye yazmamazlık yapmazlar sadece son tercihler olur okadar

32 net yaptım.maliye mezunuyum .kaç puan alırım sizce ve ilk atamada atanırmıyız?

Üst Alt