Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye kura ile katılabiliyor muyuz?

marji

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar şöyle bir şey duydum aile sosyal müdürlüğünden dilekçe alıp doldurup ösym bürolarına veriyormuşuz ve kuralara katılabiliyormuşuz, engelli olarak. böyle bir şey var mı? detaylı bilgi lütfen teşkler.

lütfen cevap

arkadaşlar ben sınava değil de kuraya katılmak istiyorum, yada önce sınava sonra kuraya katılabilirmiyim? ayrıca %58 raporumun süresi bu gün doldu, raporu yeniletmem gerekiyor peki kura müracat süresine kadar raporum yenilenmez gecikirse ne olur? bilgisi olan paylaşsın lütfen... ben bu yıl ki engelli kamu kurasına katılmak istiyorum ilk okul mezunuyum, yada ekkpss nin sınavını da girebilirmiyim? net bi bilgi lütfen teşkler

İlkokul mezunu olduğun için sınava katılamazsın. Sınav için lise ve üstü bitirmen gerekiyor. İlkokul ve ortaokul mezunları kuraya katılabiliyor. Raporunuda hemen çıkarttır bence @marji ne kadar hızlı hareket edersen senin için o kadar iyi olur..

Kuraya Başvuru: 03.05.2016-16.05.2016*tarihleri arasında.

http://www.osym.gov.tr/belge/1-20771/2014-ekpsskura-usuluyle-yerlestirme-icin-basvuru-bilgil-.html

Geçen sınavın başvuru kılavuzu bu adreste. İstersen inceleyebilirsin..

Üst Alt